МЕГАТРОН СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА JOHN DEERE И ЗА СЛОВЕНИЯСофия, 27 Октомври, 2023
Официалният представител на John Deere за България, Мегатрон ЕАД, чрез своята дъщерна компания Megatrade d.o.o., придоби бизнеса на John Deere в Словения от предишния дилър. Така Мегатрон разширява дейността си на словенския пазар, където през последните 10 години e позната главно като дистрибутор на Bobcat и Doosan / Develon.

След придобиването, Мегатрон вече има близо 300 служители и обслужва клиентите си от 13 собствени търговско-сервизни центъра в България и Словения и 7 партньорски обекта в 5 други страни от Западните Балкани. Компанията е официален представител на John Deere в България от 25 години, с основен фокус върху удовлетвореността на клиентите и изявено представяне в областта на най-новите технологии за прецизно земеделие. Мегатрон е също и официален дистрибутор на Bobcat и Develon за България и страните от Западните Балкани, където се е доказала през годините като надежден партньор и професионалист.

Екипът ще използва познанията и опита си, за да предостави продукти и услуги с най-високо качество на словенския пазар.

Ангел Семерджиев, регионален мениджър за Словения, ще бъде основната връзка между централата на Мегатрон в София и местния екип в Словения, като ще гарантира подкрепата и споделянето на успешни практики с новото подразделение. „Нашата цел е да подобрим резултатите и удовлетвореността на клиентите във всички бизнес направления – от продажбата на машини и части до сервизното обслужване.“