Кариери


МЕГАТРОН е официален представител за България на световния лидер John Deere за земеделска, голф, горска и градинска техника и на строителна и индустриална техника с емблематичните марки Bobcat и Doosan. Компанията разполага с търговско-сервизни центрове и магазини в София, Плевен, Русе, Силистра, Търговище, Добрич, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и Монтана и гр. Българово, в близост до Бургас.
МЕГАТРОН е с утвърдено име сред клиенти и партньори и със специално отношение към своите служители.
МЕГАТРОН е добро място за работа!

Какво предлагаме:

МЕГАТРОН АКАДЕМИЯ

ЗА СТУДЕНТИ

Стажантската ни програма е насочена към амбициозните и мотивирани студенти с инженерни специалности. Радваме се, че едни от най-добрите ни сервизни специалисти започнаха кариерата си при нас като стажанти и днес не спират да се развиват. Вижте какво споделят колегите и как може да кандидатствате за стажантската ни програма.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ В МЕГАТРОН

АКТУАЛНИ В МОМЕНТА

Вижте всички актуални обяви за отворени работни позиции, публикувани в jobs.bg. Кандидатствайте по избраната от вас позиция, като изпратите CV с прикачена снимка и посочите референтния номер на позицията. Кандидатурите ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За връзка с нас:


  • София, ул. 'Източна тангента' № 127
  • (+359) 2 975 15 55
  • hr@megatron.bg
  • info@megatron.bg
  • понеделник - петък: 08:30 - 17:30 ч.