Сервиз

ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ Е НАША ГРИЖА

За спокойствието на нашите клиенти се грижат 90 висококвалифицирани техници, които преминават регулярни курсове на обучение в заводите на John Deere, Bobcat, Doosan, Kuhn и познават в детайли всяка една машина. Мобилните ни екипи са готови да реагират по всяко време, навсякъде и да се справят с всякакви предизвикателства. Те разполагат с напълно оборудвани сервизни автомобили за диагностика и ремонт на полето.

Търговско-сервизните бази в София, Добрич, Стара Загора, Плевен, Монтана и Българово разполагат с големи сервизни помещения за извършване на по-сложни ремонти, като всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужва бързо и качествено със специализирани инструменти.

Можете да заявите сервизно обслужване, ремонт или поддръжка на вашата земеделска, градинска, строителна и горска техника на посочения кратък номер по-долу, всеки работен ден от 8:30 до 17:30 часа:

СЕРТИФИЦИРАНИ ТЕХНИЦИ

Сервизните ни техници преминават регулярни курсове на обучение в заводите на производителите, които представляваме. В крак с новите технологии - реагираме при всеки проблем.


МАКСИМАЛНА ЗАЕТОСТ

Нашата цел е вашите машини никога да не спират работа. Възползвайте се от програмите ни за проактивна поддръжка и проверки извън сезона, така че да не спирате работа, когато времето ви притиска.


МОБИЛЕН СЕРВИЗ

Разполагаме с над 40 сервизни автомобила, оборудвани със специализирани инструменти, за извършване на ремонти на място - на полето или в база на нашите клиенти, когато е необходимо.ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА КОМБАЙНИ И ТРАКТОРИ JOHN DEERE - ЕКСПЕРТНА ГРИЖА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ


EXPERT CHECK ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE КОМБАЙН

Кампанията е в сила до 31.01.2023

По време на жътва, няма място за грешки и всичко трябва да работи като по ноти. Услугата ни Expert Check може да ви помогне да постигнете това. Високата производителност при ниски загуби е резултат от безупречна подготовка.

вижте повече

EXPERT CHECK ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE ТРАКТОР

Кампанията е в сила до 28.04.2023

Държите тракторът ви да е готов за всякакви задачи през следващия сезон? Осигурете си максимална заетост, намалете разходите и управлявайте машината си по-безопасно и в повече комфорт с експертен технически преглед от нас.

вижте повече


ДЕЖУРНИ ЕКИПИ В ОТДЕЛ СЕРВИЗ

По време на пролетната, жътвената и есенната кампании разполагаме винаги с дежурни екипи, които са на ваше разположение през почивните дни така че да не спирате работа. Актуален график с дежурните служители и техни контакти се публикуват на тази страница, както и на видно място във всяка една база на компанията, винаги когато има дежурни екипи.


ПРОЛЕТНА КАМПАНИЯ

ДЕЖУРНИ ЕКИПИ

ВИЖТЕ

ЖЪТВЕНА КАМПАНИЯ

ДЕЖУРНИ ЕКИПИ

ВИЖТЕ

ЕСЕННА КАМПАНИЯ

ДЕЖУРНИ ЕКИПИ

ВИЖТЕ


Уважаеми клиенти,

Високото качество на обслужване, професионалното отношение и бързата реакция на сервизните ни екипи винаги са били приоритет за Мегатрон и остават водещи през 2023 година. С цел запазване на ефективността и високата производителност и увеличаване на вашата удовлетвореност от качеството на предоставяните услуги, считано от 15.02.2023 влизат в сила актуализирани цени за сервизно обслужване. За да отворите актуалната ценова листа, натиснете бутона по-долу.