KUHN

Основана през 1828г.в Елзас, в сърцето на Европа, марката KUHN постепенно се превърна в еталон за производство на земеделска техника чрез активния и устойчив принос в земеделието, с непрекъснато обновяващ се капацитет за иновации и модернизация на селскостопанския бизнес на всички континенти.
Множество основни иновации са разработени в KUHN Group. Компанията се отличава с редица неповторими решения във всички дейности, които извършва. Решения като на пример максимална възвръщаемост на вложените инвестиции в сено/силажо производството, подготовка на почвата за обработка, растителна защита и поддръжка на площи. През годините компанията е заявила повече от 2000 международни патента за различни компоненти и технологии.
KUHN Group използва богатия си опит и е винаги готова за бъдещи предизвикателства. Фермерството и изискванията към производителите се променят ежеминутно; големината на фермите расте, пазарите се глобализират, изискванията на потребителите са по-високи и технологичното развитие е разнообразно (дигитализация, свързаност, интелигентно управление на данните…).
„Днес повече от всякога вярваме в бъдещето на земеделието и нашата индустрия. Нашият 190-годишен опит и отдадеността на нашия екип, комбинирани с дейността на нашата дистрибуторска мрежа, която ни осигурява близост до клиентите, ни дава сили да гледаме към бъдещето със страст и увереност“, обяснява Тиери Крие, изпълнителен директор на компанията. „Очевидно е, че се гордеем с нашето дълголетие, но преди всичко искаме да свържем лоялността на нашите клиенти и партньори по целия свят, без тях нищо от това нямаше да е възможно“.
В наши дни KUHN Group присъства в повече от сто страни по света, с повече от 5000 служителя намиращи се в 11 производствени бази и 11 дистрибуционни обекта. Приходите на компанията през 2017г. са се увеличили с 13,2%, достигайки 966 млн. евро.
KUHN гледа уверено напред… сила за бъдещето!

Със своите 9 завода по света, KUHN дава работа на повече от 5000 човека. Производството включва както машини, така и части за тях. KUHN е единствената компания вя бранша със собствената леярна.

Още от 1828г. иновациите и качеството са основното ни задължение към нашите клиенти - фермерите. Те са вдъхновението за нашата марка. В конкретни числа това значи: повече от 2000 патента в световен мащаб, 65000 произведени машини всяка година и над 4500 KUHN сервизни техници в целия свят. Продуктите и услугите се предлагат на пазара с една и съща марка.
Опитът ни от над 190 години в производството на земеделска техника ни помага да осигурим продукти и услуги, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Още през 1962 година, табела с девиза „Качеството днес е количеството утре“ е закачена на видно място във фабриката.
Като лидер на пазара, ние искаме да предлагаме най-добрите продукти - всеки ден и навсякъде по света. Искаме да задоволим нарастващия брой клиенти.
Всички над 5000 служители по света са горди, че работят в услуга на фермерите. Техните умения и посветеност ни помагат да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.Служители


бройПатенти


бройОборот


млн. евроИнвестиции


млн. евроКЛИЕНТИТЕ ЗА KUHN И МЕГАТРОНКАТАЛОГ KUHN 2022

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ