САМОХОДНИ ПРЪСКАЧКИ JOHN DEERE СЕРИЯ 400R – БЕЗКОМПРОМИСНО ПРЕЦИЗНИ

The company resume page


Американските самоходни пръскачки John Deere от серия 400R предлагат интегрирана технология за ефективно и качествено приложение на препарати за растителна защита и торове. Когато става въпрос за защита на посевите от плевели, болести и насекоми, никой не комбинира всичко така добре, както John Deere.

Запознайте се с нашата компактна самоходна пръскачка с големи възможности - модел 408R.

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМУМА ОТ РАБОТНИЯ ДЕН С AUTOTRAC™

Системата за автоматично водене AutoTrac™ добавя повече комфорт: тя уверено навигира вашата машина денем и нощем, сред облаци прах или по хълмисти терени. Така се предотвратяват скъпоструващите пропуски и припокривания, като всеки оператор може да работи с максимална производителност. С дисплей 4640 Universal от 4-то поколение и приемник StarFire™ 7000, всичко, от което се нуждаете, е активация за дисплей 4640 Universal Premium от 4-то поколение и сте готови за работа, включително за управление на секциите на пръскачката.СИСТЕМА BOOMTRAC™ PRO 2 ЗА ХОРИЗОНТИРАНЕ НА СТЕРЛИТЕ

Напълно интегрираната система за отчитане на височината на стрелата е с 25% по-точна в сравнение с предишната BoomTrac Pro. Системата е задължителна за стрели от въглеродни влакна. Допълнителният IMU сензор, разположен в задната част на машината, осигурява отчитане на движението, за да се повиши точността на управление на височината.СИСТЕМА EXACTAPPLY™ ЗА ИНДИВИДУАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЮЗИТЕ

Индивидуално управление на дюзите ExactApply™ е голяма крачка напред в развитието на системите за управление на дюзите: от просто управление на секциите до индивидуално управление на дюзите с много по-прецизно управление на дозирането. Пръскайте вашата култура с по-добра прецизност, като поддържате целевата разходна норма и налягането в безпрецедентен диапазон от скорости и същевременно намалявате припокриването и разходите за суровини. Прецизност и специфичност: в комбинация с функцията за компенсация на дозирането в завой, ExactApply™ автоматично променя разходната норма по дължината на стрелата, за да поддържа правилната разходна норма в конкретната зона от полето.OPERATIONS CENTER - ВАШИЯТ ПОРТАЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СТОПАНСТВОТО

Operations Center на John Deere е вашият портал за управление на стопанството, за събиране и визуализиране на земеделска информация и информация за машините. Показвайки цялата важна информация в обобщен вид, той ви помага да вземате решения, основани на факти, бързо и лесно. Уебпорталът или мобилният Operations Center ви свързва с вашите машини и полета от едно централно място. Той също позволява безпроблемно да обменяте информация със своя дилър на John Deere, своите подизпълнители или други доверени партньори. – Повишете ефективността си в офиса с оптимизирани административни работни процеси – Водете документация по-бързо и по-лесно от всякога – Направете информацията от вашето прикачно оборудване лесно и удобно достъпна от едно място – Обменяйте информация с доверени партньори, като запазите пълен контрол над нея


ОБМЕН НА ФАЙЛОВЕ В ДВИЖЕНИЕ

След като изпълните задача, картата с документираната дейност е достъпна във вашия Operations Center Mobile. Докато пътувате до следващата си задача, можете да изпратите картата от мобилния си телефон на вашия клиент или до вашия офис.


ПРИЛАГАНЕ НА ПРОМЕНЛИВИ РАЗХОДНИ НОРМИ

Просто прехвърлете карта с предписания в дисплея от 4-то поколение и сте готови за пръскане с променливи разходни норми! Друга възможност е да свържете сензор за състоянието на културите към дисплея.ЗАПОЧНЕТЕ РАБОТА БЕЗ ДА СЕ БАВИТЕ

Планирайте удобно задачите си извън сезона, за да върви всичко гладко в разгара на сезона. Можете лесно да създавате, редактирате или изтривате данни за конфигуриране на дисплея, като например клиенти, стопанства и полета, граници на полетата, навигационни линии и GPS отстояния на машини и прикачен инвентар в личния си акаунт в Operations Center. Преди да започнете, безжично прехвърлете данни за конфигуриране и карти с предписания във вашия дисплей от 4-то поколение и тези работни данни ще бъдат показани на дисплея, когато навлезете в полето. След това, когато приключите, документираните данни ще бъдат достъпни за допълнителен анализ във вашия Operations Center.ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Двигател

6,8 литров двигател, с номинална мощност от 280 к.с. (206 kW) и максимална мощност от 300 к.с. (224 kW). Разполагате със силен и мощен съюзник в борбата с неприятели и плевели.


Резервоари

Резервоарът за разтвор е с вместимост 3000 литра. Резервоарът за изплакване събира 454,2 л.


Просвет и колея

Просветът до културите със стандартни гуми е 152 cm. Разстоянието между протектора на колелата е от 305 до 406 cm. Междуосието е 430 cm. Отлични характеристики защитаващи вашите култури.

Стрели

Размер на стрелите от 18.3/27.4, 18.3/30.5, 22/36.5 или 22/40 метра. Опция BoomTrac™ Pro II - с пет сензора, система за отчитане на височината на стрелата с 25% по-точна в сравнение с предходната система BoomTrac Pro. Подобрете разпределението на теглото и намалете уплътняването с по-леките стрели от въглеродни влакна (опционално оборудване). Разстояние между дюзите 38.1 или 50.8 cm.


Скорост

Бързината е определяща за вашата производителност. С работна скорост до 32.2 км/ч и транспортна скорост от максимум 48 км/ч вие ще сте първи във всяка задача.


Приемник STARFIRE 7000

Вграден приемник във всеки модел от серия 400R.


Инвестирайки в американска самоходна пръскачка модел 408R, вие всъщност инвестирате в пакет от продукти и услуги в едно, който гарантира ненадмината прецизност и производителност, благодарение на интегрираните компоненти за прецизно земеделие. И за да не спирате работа, можете винаги да разчитате на нашата проактивна дистанционна поддръжка.

Попитайте за специалните ни цени за налични машини на склад. Свържете се още днес с търговеца за вашия регион, защото добрите оферти свършват бързо!