МЕГАТРОН С ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА СТУДЕНТИТЕ В РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТС радост споделяме за поредната ни приятна среща със студентите от специалности „Земеделска техника“ и „Мениджмънт и сервиз на техниката“ в Русенски университет. В реновираната от Мегатрон учебна зала, колегата Радомир Лонев /продуктов специалист комбайни/ запозна бъдещите инженери с различните комбайни John Deere. Той представи подробно сериите T,S,X, както и разнообразието от хедери John Deere и адаптери за прибиране на зърнени култури Geringhoff.
Студентите проявиха интерес към интелигентните технологиите на John Deere внедрени в прибиращата техника и в частност към функциите за автоматизация на настройките за жътва, системата за автоматизирано предвиждане на скоростта на жътва, както и функцията ActiveYield™ за прецизно калибриране на датчика за добив. Бяха впечатлени също от плавното затваряне на вратата на кабината на комбайните и от масажната функция на операторската седалка, които обичайно се предлагат като опции при автомобилите от висок клас.
Екипът на Мегатрон благодари на всички студенти, които присъстваха на презентацията и искаме да ги уверим, че ще продължаваме да ги информираме за всички технологични обновления в земеделското машиностроене в партньорство с Русенски университет.