Тороразпръскващи машини

AXIS

Рентабилността в земеделието е от ключово значение и зависи от множество фактори. Разходите за торове играят важна роля по отношение на рентабилността и често има огромен потенциал за намаляването им. Това може да бъде постигнато чрез оптимизиране на метода на прилагане на торовете. Тороразпръскващите машини на KUHN се отличават с дълъг живот, впечатляваща прецизност и висок интензитет на разпръскване. Ефективното прилагане на тора позволява да се подобри рентабилността на земеделските стопанства.
Тороразпръскващите машини на KUHN се адаптират към всякакъв тип работа. Освен стандартното разпръскване на отворени полета, те безпроблемно се справят и с обкрайчването им. Също така могат да се използват и за по-специални приложения (торене на лозя, овощни градини, градинарски площи и др.) Всички торачки на KUHN са с несравнима прецизност и удобство при употреба.
Моделите KUHN AXIS доставят удобството на модерния начин на торене, чрез компютърна система за определяне на нормата. Тази система гарантира, че зададената норма на прилагане няма да се промени, независимо от скоростта с която се движи трактора, а влагането на тора се извършва със завидна прецизност. Има голям избор от опции за всеки един модел - различни обеми на бункера, допълнителни екстри като покривало, стълба за лесен достъп, калници, светлини и др.

Освен стандартните модели, KUHN предлага на пазара и AXIS H-EMC W. Тази тороразпръскваща машина работи с GPS система, която позволява използването на функцията Section Control. Благодарение на нея автоматично се елиминира припокриването на полето при торене. Това е изцяло нова технология, която се налага в земеделието през последните години и извежда наторяването на съвсем друго, по-високо ниво.

Спецификации AXIS


AXIS 20.2AXIS 30.2 Q/WAXIS 40.2 M-EMC/WAXIS 40.2 H-EMC/WAXIS 50.2 H-EMC W
Работна ширина от 12 до 36 м.от 12 до 42 м.от 12 до 42 м.от 12 до 42 м.от 12 до 50 м.
Макс. капацитет на бункера 2300 л.3200 л.3200 л.3200 л.4200 л.
Тегло на празна машина 295 кг.Q: 327 кг; W: 447 кг.Q: 347 кг; W: 447 кг.Q: 397 кг; W: 447 кг.730 кг.
Начин на задвижванемеханичномеханичномеханичнохидравличнохидравлично
Пулт за управлениеQUANTRON AQUANTRON AISOBUSISOBUSISOBUS
Опциивъзможност за измерителна система (кантар); TELIMATвъзможност за измерителна система (кантар); TELIMATвъзможност за измерителна система (кантар) ISOBUS; TELIMATвъзможност за измерителна система (кантар) ISOBUS; TELIMATвъзможност за измерителна система (кантар) ISOBUS; TELIMAT