AUTOTRAC™: 20 ГОДИНИ ПРЕЦИЗНА НАВИГАЦИЯРъководени от прогреса


От създаването на AutoTrac™ изминаха 20 години, през които John Deere непрекъснато развива и усъвършенства тази доказана технология. Началото на системата за кормило управление е поставено през 2002 г. с интегрирането ѝ в големите трактори John Deere.

През 2006 е представена AutoTrac™ Universal за оборудване на смесени машинни паркове, последвана от високопрецизния сигнал RTK, системата за автоматичен контрол на секциите, AutoTrac™ iTEC Pro™ за автоматизация при завои в края на полето и се стигне до представянето на автономния John Deere трактор от серия 8R през 2022 и пускането на AutoTrac™ TIM с пълна интеграция за машини от редица марки и пълна стандартна поддръжка за AEF ISOBUS.

Защо AutoTrac™?


Ето само един пример: AutoTrac™ намалява пропуските и припокриванията при работа в полето. Това води до намаляване на разходите за суровини и за гориво, като същевременно се увеличава продуктивността и качеството на работа. В зависимост от извършваните дейности може да се очаква намаляване на разходите за суровини с до 8% и повишаване на производителността с до 14%.
Сред другите предимства на AutoTrac™ са:

  • Опростено и удобно използване
  • Бързо и лесно прехвърляне от една машина на друга или избор от интегрирани решения
  • Целогодишна употреба