Vitli Krpan


Vitli KRPAN е компанията с най-дълга традиция в производството на лебедки за горско стопанство в Словения, която започва през 1977 г. Десетилетията опит в тази област служат като основно конкурентно предимство на компанията, както и гаранция за качество и дълготрайност продуктите.

Горската лебедка все още остава най -важният продукт на компанията, тъй като Vitli KRPAN с удоволствие се представя като водещ световен производител на лебедки. Продуктовата гама включва също хидравлични цепещи трупи, кутии за самосвали на трактори, циркуляри с конвейерни ленти, снопчета за дърва за огрев и грайфери за дърва, които допринасят за увеличаване на пазарния дял на вътрешния и чуждестранните пазари. Горди сме да обогатим офертата си и да пуснем горски ремаркета с кранове и преработватели на дърва за огрев.

KRPAN е единствената европейска компания, която предоставя 3-годишна гаранция за своите здрави, надеждни продукти с отличителен дизайн и дългосрочна употреба.

Портфолио:KRPAN e отличен с множество златни, сребърни и бронзови медали на най -важното словенско селскостопанско изложение, сребърна и бронзова гилдия, предоставена от Занаятчийската камара на Словения за изключителни продукти, похвала на община Целе. KRPAN притежава няколко международни патента, регистрирани дизайни и марки.

Видео: