Употребявана техника

Направлението за употребявана техника МЕГАТРОН SELECTION за кратко време стана водещо в страната. Причината е проста - компанията реализира техника на водещия световен производител John Deere и в този смисъл обективно е поставена в по-добро положение от всичките си конкуренти. Офертите включват най-разнообразни машини с различен период на използване и като правило с най-добри цени.
Важно е клиентите да получат машини, които са предварително сервизирани и съответно подготвени за новите си притежатели. При определени условия се дава и гаранция, което не е обичайно за употребявани машини. Това е благодарение на сервизно-техническия екип на МЕГАТРОН, един от най-добре подготвените в бранша. Ето защо ние напомняме на клиентите си - не купувайте употребявани машини от случайни източници, които не са в състояние нито да диагностицират техниката, която предлагат, нито да осъществяват предпродажбен и следпродажбен сервиз.

МЕГАТРОН SELECTION е включена в световната комуникационна система на JOHN DEERE и осъществява всекидневен контакт с мрежата за намиране на най-добрата употребявана машина на най-добра цена. Така че, ако клиентите не могат да намерят търсената от тях техника в списъка с наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция на нашите сътрудници. Те ще им помогнат да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от от проверени източници, дилъри в съответните страни на John Deere. Предлагаме машини от водещите световни марки, като не правим компромис по отношение на качествените показатели и състоянието на техниката. Всяка машина подлежи на експертна проверка от нашите специалисти и е с доказана история.