EXPERT CHECK – ЕКСПЕРТНА ГРИЖА ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE ТРАКТОР

Държите тракторът ви да е готов за всякакви задачи през следващия сезон? Осигурете си максимална заетост, намалете разходите и управлявайте машината си по-безопасно и в повече комфорт с експертен технически преглед от нас.
Питате ли се какво отличава услугата Expert Check от другите технически прегледи? Разликите са доста: нашите сервизни специалисти имат зад гърба си години обучение в завода и използват най-новите списъци за проверка, отразяващи полевите данни, събрани от предходните сезони по целия свят. Само те разполагат с достъп до фабричните системи за диагностика и софтуер, необходими за изготвяне на изчерпателен отчет за състоянието и нуждите на вашия трактор. Това е качествена информация, на базата на която можете да обосновете ключови решения за поддръжка и ремонт.
За да се възползвате от нашата програма е нужно предварително да запазите час за Expert Check*! Обадете се още днес на *5566 и заявете експертна проверка – нашите квалифицирани техници са на линия.

Проверете състоянието на повече машини, платете по-малко: възползвайте се от нашите изгодни отстъпки при преглед на повече от една машина.

ПРЕГЛЕД НА 1 МАШИНА

РЕДОВНА ЦЕНА 199,99 ЛВ. БЕЗ ДДС

ПРЕГЛЕД НА 2 МАШИНИ

5% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА

ПРЕГЛЕД НА 3+ МАШИНИ

10% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА


*Програмата EXPERT CHECK за трактори e на специална цена от 199,99 лв. Цената е валидна за дейности, извършени преди 28 април 2023 г., на една машина (един сериен номер). Разходите ви за Expert Check ще бъдат възстановени, ако ни възложите последващия ремонт (при необходимост). Запазваме си правото да приложим такса за почистване, ако е необходимо. Цената е без ДДС.
Притежавате трактор John Deere, който е на 7+ години? Нека направим така, че той да продължава да работи отлично при възможно най-ниски експлоатационни разходи.

Тъй като вашият трактор остарява и натрупва все повече моточасове всяка година, вашата цел е да поддържате максимално полезно време за работа, най-високата възможна производителност, оптимални експлоатационни разходи и възможно най-висока стойност при препродажба. Expert Check 7+ е единственото решение, което може да гарантира това, наред с използването само на оригинални части на John Deere или на части Alternatives by John Deere за постигане на възможно най-рентабилната поддръжка.
Частите Alternatives by John Deere са идеални за поддържане на неосновните машини в добра форма със сертифицирани части от John Deere.

*Програмата EXPERT CHECK 7+ за трактори от серии 6030/7030 (4 и 6-цилиндрови модели) e на специална цена от 300 лв. Цената е валидна за трактори произведени до 2011 година. Цената е валидна за дейности, извършени преди 28 април 2023 г., на една машина (един сериен номер). Разходите ви за Expert Check ще бъдат възстановени, ако ни възложите последващия ремонт (при необходимост). Запазваме си правото да приложим такса за почистване, ако е необходимо. Цената е без ДДС.

Възползвайте се и от нашите пакети 'ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО', които ви спестяват пари. Преценете какви сервизни дейности желаете да бъдат извършени въз основа на резултатите от проверката Expert Check и заплатете една обща цена, която включва всички резервни части и труд. Информация за всички пакети, които предлагаме ще получите от нашите сервизни техници.

Пакет обслужване на 4-цилиндров двигател серия 6

Предлага се за трактори от серии 6030 Standard и 6030 Premium. Ще подменим маслените и горивните филтри, ще сменим двигателното масло с John Deere Plus 50 II и ще смажем точките за гресиране.


Пакет обслужаване на климатична система серия 6

Обслужване на охладителната система на трактори 6030 Standard, 6-цилиндрови модели. Пакетът включва диагностика и подмяна на ремъка на охладителната система на двигателя и смяна на ролки.


Пакет обслужаване на предно окачване серия 6

Разработен специално за обслужване на предното окачване на трактори серии 6030 (TLS) и 6M (IT4). Включва диагностика и подмяна на хидравличните акумулатори.


Пакет обслужаване на предно окачване серия 8

Разработен специално за обслужване на предното окачване на трактори серии 8020 и 8R (IT4). Включва диагностика и смяна на хидравличните акумулатори.


*Повече информация и цени на различните пакети ще получите от нашите сервизни специалисти. Пакетните цени важат за извършване на ремонтните дейности в сервиз на Мегатрон.

Oбадете се днес на *5566 и запишете час за експертен технически преглед на вашия трактор!