EXPERT CHECK – ЕКСПЕРТНА ГРИЖА ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE КОМБАЙН

Когато дойде време за жътва, няма място за грешки и всичко трябва да работи като по ноти. Услугата ни Expert Check може да ви помогне да постигнете това. Високата производителност при ниски загуби на зърно е резултат от безупречна подготовка. Нашите сертифицирани техници са специално обучени и имат дългогодишен опит. Но те разполагат и с друго предимство: събираните с години полеви данни. На базата на събраната информация, техниците ни знаят на кои компоненти по вашия комбайн да обърнат най-голямо внимание. Така те със сигурност откриват и най-малкия проблем, преди той да подложи на риск следващата ви жътвена кампания.
За да се възползвате от програмата ни е нужно предварително да запазите час за Expert Check*! Обадете се още днес на *5566 и заявете експертна проверка – нашите квалифицирани техници са на линия.

Проверете състоянието на повече машини, платете по-малко: възползвайте се от нашите изгодни отстъпки при преглед на повече от една машина.

ПРЕГЛЕД НА 1 МАШИНА

РЕДОВНА ЦЕНА 499 ЛВ. БЕЗ ДДС

ПРЕГЛЕД НА 2 МАШИНИ

5% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА

ПРЕГЛЕД НА 3+ МАШИНИ

10% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА


*Програмата EXPERT CHECK за комбайни от серии W, T и S e на специална цена от 499 лв. цената е валидна за дейности, извършени до 31 януари 2023 г., на една машина (един сериен номер). В цената е включен преглед и на хедера. Разходите ви за Expert Check ще бъдат възстановени, ако ни възложите последващия ремонт (при необходимост). Запазваме си правото да приложим такса за почистване, ако е необходимо. Цената е без ДДС.


Притежавате комбайн John Deere, който е на 7+ години? Нека направим така, че той да продължава да работи отлично при възможно най-ниски експлоатационни разходи.

Тъй като вашата машина остарява и натрупва все повече моточасове всяка година, вашата цел е да поддържате максимално полезно време за работа, най- високата възможна производителност, оптимални експлоатационни разходи и възможно най-висока стойност при препродажба. Expert Check 7+ е единственото решение, което може да гарантира това, наред с използването само на оригинални части на John Deere или на алтернативни части от John Deere за постигане на възможно най-рентабилната поддръжка.
Частите Alternatives by John Deere са идеални за поддържане на неосновните машини в добра форма със сертифицирани части от John Deere.


ХЕДЕР

Проверява се степента на износване на подаващите компоненти, състоянието на приводната верига, верижните колела и предпазния съединител за осигуряване на оптимална производителност на хедера.


ДВИГАТЕЛ

Многоточков преглед на двигателя с помощта на Service Advisor. Шнекът за пълнене на бункера и разтоварващият шнек се проверяват за износване, за да се предотврати увреждане на зърното.


ДЯСНА СТРАНА

Проверява се задвижването на вършачния барабан за лесно регулиране на оборотите, шнековете и елеваторите се инспектират, за да се осигури върхово качество на зърното, и се проверява работата на датчика за добив и влажност.


ЛЯВА СТРАНА

Проверяват се настройката на контрабарабана и задвижването на разтоварващия шнек, за да се осигури щадящо и ефективно овършаване и разтоварване.

КАБИНА

Проследява се историята на съобщенията за грешки и се проверява конзолата за управление, за да се гарантира че електронните системи работят на 100%.

ЗАДВИЖВАНЕ НА СЕЧКАТА

Проверяват се задвижването на сечката, лагерите и ротора, за да се осигури най-добра ефективност на раздробяване.


Oбадете се днес на *5566 и запишете час за експертен технически преглед на вашия комбайн!