ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПРЕДСЕЗОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ГРАДИНСКА ТЕХНИКА + ПОДАРЪКПодготвихте ли вече вашата John Deere косачка за предстоящия сезон? Направихте ли така важната профилактика?

Ако все още не сте, имаме топ предложение за вас.

Докарайте вашата градинска косачка John Deere в най-близкия до вас сервиз на Мегатрон, а нашите сертифицирани техници ще се погрижат да е в отлична форма за сезона. Ще сменим филтрите, ще огледаме всички ключови компоненти за следи от евентуално износване и повреди (ножове, ремъци, елементи по хидравличната система и други основни точки). След извършване на експертната проверка ще ви информираме за състоянието на вашата машина. На база на направената диагностика ще ви препоръчаме смяна на компонент или извършване на ремонт, ако е необходимо.

Само сега, за ограничен период от време*, получавате същата първокласна услуга с оригинални части и консумативи John Deere, но на преференциални цени. Получавате и специален подарък към всяка заявка за предсезонно обслужване на място при нас – двигателно масло John Deere.

Подгответе вашата машина за летния сезон и се наслаждавайте на перфектно окосена морава всеки път.

Подарете си спокойствие! Без изненади и непланирани ремонти.

*Кампанията е валидна до 30.06.2024г. и условията са приложими само при извършване на сервизно обслужване в наш търговско-сервизен обект, със закупени оригинални части и консумативи John Deere от търговската мрежа на Мегатрон ЕАД. Двигателното масло подарък е в размер на необходимото количеството посочено за сервизно обслужване в техническото ръководство на съответната машина.