Мобилни компресори – серия 8


Компактни и продуктивни. Всичко това става възможно, благодарение на най-новото подобрение в нашия иновативен дизайн на въздушните елементи, което ни помогна да произвеждаме компресори с до 150 кг по-лек от сравнимите модели. Разбираме обаче, че това не означава нищо без ефективност. Ефективността може да означава много неща, като например: намалено време за обслужване, разход на гориво или по-дълъг експлоатационен живот - нашата серия 8 отговаря на всички тези изисквания за ефективност.


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Какво е мобилен компресор:


Мобилните компресори се използват за доставяне на сгъстен въздух за захранване на разнообразни машини и приложения. Където и да имате нужда от сгъстен въздух, нашите мобилни компресори са оптимизирани за лесен транспорт и маневреност. Теглени и транспортирани от превозни средства по целия свят, нашата гама от преносими въздушни компресори е готова за работа и готова за движение.


Мобилни компресори Atlas Copco:Къде се използват мобилни компресори:


Мобилните компресори се използват за всякакъв вид приложения: тестване и почистване на тръбопроводи, проучвателни сондажи, пръскане на боя за пътища, издухване на кабели, поддръжка на пътища, кариери, сондиране на взривни дупки, пясъкоструене, геотермално сондиране, обновяване и поддръжка, сондиране на земно инженерство, строителство на тунели и метро, сондиране на кладенци, пръскане на бетон и др.

Какво трябва да имате предвид при избора на мобилен компресор:


Мобилните компресори трябва да демонстрират цялостна оперативна гъвкавост, за да обслужват множество приложения в различни среди въз основа на температурата на околната среда, нивата на влажност, работното налягане, надморската височина и цикъла на натоварване. Други изисквания по отношение на мобилните компресори включват висока експлоатационна надеждност, добри експлоатационни характеристики, малко въздействие върху околната среда в резултат на ниски нива на шум и регулирани нива на емисии на отработени газове, компактни размери и ниско общо тегло.

Галерия: