Почвообработващи агрегати

ПОЧВООБРАБОТВАЩ АГРЕГАТ PERFORMER

Универсалният почвообработващ агрегат KUHN PERFORMER може да извършва различни обработки в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. Секциите с работни органи могат да работят независимо, което ви позволява да извършвате както повърхностна, така и дълбока обработка на стърнища или разрохкване на почвата само с едно минаване. Така например, може да използвате само секцията с дискове, като Optimer+ или само шилата, като Cultimer L. Към шилата може да добавите различни накрайници напр. тип лястовича опашка за плитка обработка или такива с прав връх за разрохкване на почвата.

За оптимални резултати може да извършвате 4 обработки само с едно минаване, като използвате едновременно всички работни секции на агрегата:
• 2 реда дискове с диаметър 510 мм. и дебелина 6 мм. за ефективно рязане на корени и слама: осигуряват перфектно нарязване на растителните остатъци по цялата работна ширина на машината.
• 4 реда шила за смесване или дълбоко разрохкване: шилата са разположени на 4 реда, за да се осигури доброто преминаване на остатъците между тях. Те се задържат забити в почвата посредством предпазна хидравлична система, която осигурява натиск от 900 кг. Могат да бъдат оборудвани с различни работни органи - напр. 50 мм. карбидни или 80 мм. обикновени или карбидни.
• 1 ред заравняващи дискове монтирани на греда с предпазна система: тъй като са постоянно регулируеми, те могат да се адаптират бързо към промените в почвата, за да се постигне перфектно заравняване на почвения профил.
• Ролер HD-Liner 700: осигурява впечатляващо 3D отъпкване на почвата с V-образната си форма и тегло от 225 кг/м. Диаметърът му от 700 мм и назъбеният му профил подобряват въртеливото движение и производителността дори при работа в тежки почви, където другите ролери понякога не успяват да се справят.
Инженерите на KUHN са се погрижили лесните и бързи настройки на PERFORMER да се извършват удобно от кабината на трактора. Селектор с 4 функции ви позволява да контролирате с лекота всички хидравлични функции от едно място.

Спецификации PERFORMER


МоделРаботна ширинаТранспортна ширинаИзискуема мощност*Тегло
30003,00 м.3,00 м.300 к.с.5000 кг.
40004,00 м.3,00 м.400 к.с.6900 кг.
50005,00 м.3,00 м.500 к.с.7600 кг.
60006,00 м.3,00 м.600 к.с.8600 кг.
* Енергоемкостта зависи от работните условия и посочените мощности са приблизителни.