МЕГАТРОН АКАДЕМИЯ

'Мегатрон Академия' е стажантска програма предназначена за студенти с инженерни специалности и е отворена през цялата година. Какво предлага нашата програма:


По време на стажа студентите имат възможност да черпят ценен практически опит в поддръжката и сервизното обслужване на водещи марки земеделска и строителна техника – John Deere, Kuhn, Bobcat, Develon, работейки рамо до рамо с най-добрите ни сервизни инженери, които са техни ментори и учители.

За да кандидатствате за нашата стажантска програма е необходимо да попълните електронния ни формуляр от бутона по-долу.

А знаете ли, че едни от най-добрите ни сервизни инженери, всъщност започнаха кариерата си като стажанти в Мегатрон? Някои от тези колеги дават своите съвети и напътствия към новите попълнения в екипа...
  • Хвърляйте се смело в ремонтите, четете сервизна литература, не се притеснявайте да питате! Когато си отдаден на работата успехът не закъснява.Кристиян – сервизен инженер, завършил РУ 'Ангел Кънчев' випуск 2018 г.

  • Задавайте въпроси, не се притеснявайте, слушайте опитните колеги, не се скатавайте!Тодор – сервизен инженер, завършил АУ Пловдив, випуск 2019 г.

  • Бъдете ентусиасти! Пожелавам ви здраве, бързо да навлезете в работата и успех в кариерното развитие!Стелиан – сервизен инженер, завършил РУ 'Ангел Кънчев'

  • Приемете стажа като предизвикателство, което ще ви донесе знания, опит и увереност! Бъдете упорити и любознателни! Ще успеете, ако имате желание за работа и машините са ви страст! Успех!Недко – експерт трактори, завършил РУ 'Ангел Кънчев' випуск 2016 г.

  • Бъдете упорити и целеустремени! Пожелавам ви успех!Николай – сервизен инженер, завършил АУ Пловдив, випуск 2017 г.