Печат на тази страница

KUHN PERFORMER - ОТЛИЧНА ОБРАБОТКА САМО С ЕДНО МИНАВАНЕ

Ако си търсите мултифункционална почвообработваща машина, която да подготви полето ви само с едно минаване веднага след жътва, заложете на KUHN PERFORMER. Универсалният почвообработващ агрегат може да извършва различни обработки в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. Секциите с работни органи могат да работят независимо, което ви позволява да извършвате както повърхностна, така и дълбока обработка на стърнища или разрохкване на почвата само с едно минаване. Така например, може да използвате само секцията с дискове, като Optimer+ или само шилата, като Cultimer L. Към шилата може да добавите различни накрайници напр. тип лястовича опашка за плитка обработка или такива с прав връх за разрохкване на почвата.

За оптимални резултати може да извършвате 4 обработки само с едно минаване, като използвате едновременно всички работни секции на агрегата:

  • 2 реда дискове с диаметър 510 мм. и дебелина 6 мм.за ефективно рязане на корени и слама:  осигуряват перфектно нарязване на растителните остатъци по цялата работна ширина на машината.
  • 4 реда шила за смесване или дълбоко разрохкване: шилата са разположени на 4 реда, за да се осигури доброто преминаване на остатъците между тях. Те се задържат забити в почвата посредством предпазна хидравлична система, която осигурява натиск от 900 кг. Могат да бъдат оборудвани с различни работни органи - напр. 50 мм. карбидни или 80 мм. обикновени или карбидни.
  • 1 ред заравняващи дискове монтирани на греда с предпазна система: тъй като са постоянно регулируеми, те могат да се адаптират бързо към промените в почвата, за да се постигне перфектно заравняване на почвения профил.
  • Ролер HD-Liner 700: осигурява впечатляващо 3D отъпкване на почвата с V-образната си форма и тегло от 225 кг/м. Диаметърът му от 700 мм и назъбеният му профил подобряват въртеливото движение и производителността дори при работа в тежки почви, където другите ролери понякога не успяват да се справят.  

Инженерите на KUHN са се погрижили лесните и бързи настройки на PERFORMER да се извършват удобно от кабината на трактора. Селектор с 4 функции ви позволява да контролирате с лекота всички хидравлични функции от едно място.

Повече подробности за машината, както и персонална оферта може да получите от търговските ни представители, чиите контакти ще намерите тук.

Прочетена 969 пъти

Медия