• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

АКО ВАШИТЕ ПОЛЕТА МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ...

Сеитбата на есенници започна, а с нея и надеждите за стопаните за по-добра година и богата реколта. Ако искате да разберете дали посевите ви са поникнали равномерно – не се бавете и ни се обадете на *5566. Ще направим обследване на земеделските ви масиви с камера с изкуствен интелект и с помощта на AI² технологията, която няма аналог в България, ще ви предоставим независим и прецизен доклад за поникването в рамките на 48 часа след обследването. Това ще ви помогне да спестите производствени разходи и ще имате реална представа за състоянието на посевите ви. Оценката за поникване при редови култури се извършва обичайно от фаза VЕ до фаза V3 на растенията.

 

Отлични резултати се постигат при следните култури:

Рапица

Соя   

Слънчоглед

Царевица

♦ Памук

Захарно цвекло

Отделът ни за прецизно земеделие извършва редица услуги, които ще ви позволят да идентифицирате, анализирате и разрешавате бързо проблеми свързани с ранните признаци на повреда по културите. Подробните ни доклади ще ви помогнат да вземате информирани решения, да намалите производствените си разходи и да увеличите добивите.

Автоматизираната технология, която използва Мегатрон за мониторинг на земеделските площи, предоставя данни в реално време с впечатляваща разделителна способност на ниво листна маса. AI² технологията дава възможност на земеделските производители да получават детайлна информация за посевите си директно от полето. С нейна помощ се установяват:

 неравномерно поникване на посевите 

 ранни признаци за поява на плевели

 недостиг на хранителни вещества

 симптоми на болести

 проблеми причинени от насекоми

 пребрoяване на царевичните метлици

Taranis1

Цялата информация достига до клиентите ни чрез нашата платформа с ясни индикации за степента на засягане и примерни изображения директно от полето.

Вече можете уверено да контролирате потенциалните болести, вредители и плевели, които застрашават посевите ви, като едновременно с това намалите производствените си разходи.

 

Прочетена 1766 пъти

Медия