EXPERT CHECK – ЕКСПЕРТНА ГРИЖА ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE ТРАКТОР

Държите тракторът ви да е готов за всякакви задачи през следващия сезон? Осигурете си максимална заетост, намалете разходите и управлявайте машината си по-безопасно и в повече комфорт с експертен технически преглед от нас.
Питате ли се какво отличава услугата Expert Check от другите технически прегледи? Разликите са доста: нашите сервизни специалисти имат зад гърба си години обучение в завода и използват най-новите списъци за проверка, отразяващи полевите данни, събрани от предходните сезони по целия свят. Само те разполагат с достъп до фабричните системи за диагностика и софтуер, необходими за изготвяне на изчерпателен отчет за състоянието и нуждите на вашия трактор. Това е качествена информация, на базата на която можете да обосновете ключови решения за поддръжка и ремонт.
За да се възползвате от нашата програма е нужно предварително да запазете час за Expert Check! Обадете се още днес на *5566 и заявете експертна проверка – нашите експерти са на линия.

Проверете състоянието на повече машини, платете по-малко: възползвайте се от нашите изгодни отстъпки, ако поръчате преглед на повече от една машина John Deere.

ПРЕГЛЕД НА 1 МАШИНА

РЕДОВНА ЦЕНА 99,99 ЛВ. БЕЗ ДДС

ПРЕГЛЕД НА 2 МАШИНИ

10% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА

ПРЕГЛЕД НА 3+ МАШИНИ

20% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА


Възползвайте се и от нашите пакети 'ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО' с фиксирани цени, които ви спестяват пари. Преценете какви сервизни дейности желаете да бъдат извършени въз основа на резултатите от проверката Expert Check и заплатете една обща цена, която включва всички резервни части и труд. Информация за всички пакети, които предлагаме ще получите от нашите сервизни техници.

Пакет обслужване на 4-цилиндров двигател серия 6

Пакетна цена: 301 лв. без ДДС*

Предлага се за трактори от серии 6030 Standard и 6030 Premium. Ще подменим маслените и горивните филтри, ще сменим двигателното масло с John Deere Plus 50 II и ще смажем точките за гресиране.


Пакет обслужаване на климатична система серия 6

Пакетна цена: 336 лв. без ДДС*

Обслужване на охладителната система на трактори 6030 Standard, 6-цилиндрови модели. Пакетът включва диагностика и подмяна на ремъка на охладителната система на двигателя и смяна на ролки.


Пакет обслужаване на предно окачване серия 6

Пакетна цена: 1856 лв. без ДДС*

Разработен специално за обслужване на предното окачване на трактори серии 6030 (TLS) и 6M (IT4). Включва диагностика и подмяна на хидравличните акумулатори.


Пакет обслужаване на предно окачване серия 8

Пакетна цена: 3519 лв. без ДДС*

Разработен специално за обслужване на предното окачване на трактори серии 8020 и 8R (IT4). Включва диагностика и смяна на хидравличните акумулатори.


*Пакетната цена важи за извършване на ремонтните дейности в сервиз на Мегатрон.

Oбадете се днес на *5566 и запишете час за експертен технически преглед на вашия трактор!