EXPERT CHECK – ЕКСПЕРТНА ГРИЖА ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE КОМБАЙН

Когато дойде времето за жътва, няма място за грешки. Когато трябва да пожънете плодовете на това, което сте посели, всичко трябва да работи като по ноти. Предлаганата от нас услуга Expert Check може да ви помогне да постигнете това. Високата производителност при ниски загуби на зърно е резултат от безупречна подготовка. Нашите сертифицирани техници са специално обучени и имат дългогодишен опит. Но те разполагат и с друго предимство: дългогодишни полеви данни от целия свят, на основата на които знаят на кои компоненти по вашия комбайн да обърнат най-голямо внимание. Така те със сигурност откриват и най-малкия проблем, преди той да подложи на риск следващата ви жътвена кампания.
За да се възползвате от нашата програма е нужно предварително да запазете час за Expert Check*! Обадете се още днес на *5566 и заявете експертна проверка – нашите експерти са на линия.

Проверете повече, платете по-малко: възползвайте се от нашите изгодни отстъпки, ако поръчате преглед на повече от една машина.

ПРЕГЛЕД НА 1 МАШИНА

РЕДОВНА ЦЕНА 299 ЛВ. БЕЗ ДДС

ПРЕГЛЕД НА 2 МАШИНИ

5% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА

ПРЕГЛЕД НА 3+ МАШИНИ

10% ОТСТЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА


*Програмата EXPERT CHECK за комбайни от серии W, T и S e на преференциална цена от 299 лв. Тази цена е валидна за дейности, извършени до 28 февруари 2022 г., на една машина (един сериен номер). В цената е включен преглед и на хедера. Разходите ви за Expert Check ще бъдат възстановени, ако ни възложите последващия ремонт (при необходимост). Запазваме си правото да приложим такса за почистване, ако е необходимо. Цената е без включен ДДС.

ХЕДЕР

Проверява се степента на износване на подаващите компоненти, състоянието на приводната верига, верижните колела и предпазния съединител за осигуряване на оптимална производителност на хедера.


ДВИГАТЕЛ

Многоточков преглед на двигателя с помощта на Service Advisor. Шнекът за пълнене на бункера и разтоварващият шнек се проверяват за износване, за да се предотврати увреждане на зърното.


ДЯСНА СТРАНА

Проверява се задвижването на вършачния барабан за лесно регулиране на оборотите, шнековете и елеваторите се инспектират, за да се осигури върхово качество на зърното, и се проверява работата на датчика за добив и влажност.


ЛЯВА СТРАНА

Проверяват се настройката на контрабарабана и задвижването на разтоварващия шнек, за да се осигури щадящо и ефективно овършаване и разтоварване.

КАБИНА

Проследява се историята на съобщенията за грешки и се проверява конзолата за управление, за да се гарантира че електронните системи работят на 100%.

ЗАДВИЖВАНЕ НА СЕЧКАТА

Проверяват се задвижването на сечката, лагерите и ротора, за да се осигури най-добра ефективност на раздробяване.


Oбадете се днес на *5566 и запишете час за експертен технически преглед на вашия комбайн!