OROS

 53e36a7fa1a7d

ХЕДЕРИ ЗА ЦАРЕВИЦА И СЛЪНЧОГЛЕД

Компанията OROS е един от най-старите производители на хедери за царевица и слънчоглед в Европа – компанията е основана през далечната 1948 г. и се занимава с производство на хедери от 1967г. Всеки хедер може да бъде поръчан за различни модели комбайни и работни междуредия.

OROS/OROS HSA

OROS хедерите за царевица се предлагат от 4 до 8 реда. Тези модели хедери се характеризират два вала с по три ножа на вал. Като опция може да бъде поръчан с HSA хоризонтална сечка за отрязване на стъблата. Хедерът може да бъде приспособен за жътва на слънчоглед ако бъде поръчан допълнителният кит.

CORNADO

CORNADO хедерите на OROS се предлагат във варианти от 6 до 16 реда, като могат да бъдат със сгъваема или цяла рама. Хедерът се характеризира с алуминиеви корпуси на редукторите на всеки ред, два вала с по четири ножа на вал, хоризонтален отрязващ нож – сечка, задвижване с кардани. Като опция се предлага и автоматичен контрол на височината. Може да бъде приспособен за жътва на слънчоглед ако бъде поръчан допълнителният кит.

SUN

Слънчогледовия хедер на OROS – моделът SUN може да бъде поръчан във вариант 6, 8 или 12 реда. Всяка от тавите на роговете вибрират, с което улесняват придвижването на семената към целошнека и гарантират минимални загуби. Отрязването на стъблата става чрез специални ротационни ножове. Като опция се предлага и хидравлично спускаща се до земята сечка за отрязване на стъблата в долната им част.

 

CornadoOROS HSASUN