DOOSAN С УЧАСТИЕ НА BAUMA 2022


Представяне на нови, водещи в индустрията машинни и цифрови технологии


Doosan представя водеща в бранша изложба на нови съвременни машини и цифрови технологии на щанда на компанията № FM.711/1 , в сърцето на откритата зона 'Средна строителна и минна техника' на изложението Bauma 2022. Щандът на Doosan, съсредоточен около специален център за иновации и под мотото 'Задвижвани от иновации', ще представи последните разработки на водещите системи на компанията Concept-X, Xitecloud и DoosanCONNECT, заедно с други уникални продукти, като първата в света 'прозрачна кофа' и новия DX225LC-7X - първият 'интелигентен' верижен багер на Doosan.
Наред с новия DX225LC-7X, наборът от продукти на щанда на Doosan за първи път ще покаже нарастващото разширяване на продуктовата гама. В тежкия сегмент можете да видите:
  • Новият 100-тонен верижен багер DX1000LC-7
  • Спечелилият множество награди колесен товарач DL580-7
  • Напълно новата версия 4х4 на съчленения самосвал (ADT) Doosan DA45-7
В компактния сегмент на Doosan ще бъдат представени:
  • Новите мини багери на компанията с тегло от 2 до 5 тона
  • Новият 10-тонен миди колесен багер.
  • Новата гама компактни модели колесни товарачи Doosan
  • Първият мини багер с нулеви емисии на Doosan - DX20Z-E, който ще бъде пуснат на пазара през 2023 г.

Очаквайте също:

Приложение DoosanCONNECT от следващо поколение

На Bauma – Doosan ще демонстрира системата за управление на автопарка и активите DoosanCONNECTTM TMS. DoosanCONNECT е мобилно приложение, достъпно за устройства на Apple и Android, което в момента предлага на клиентите нова универсална система за управление на строителната техника Doosan.
Последното подобрение на приложението DoosanCONNECT въвежда допълнителни услуги и разширена цялостна функционалност, което позволява на приложението да управлява всички процеси – от експлоатацията и поддръжката до закупуването на части. Системата е предназначена да увеличи производителността и ефективността на строителните обекти, като намали времето и усилията за управление на оборудването в сравнение с офлайн и други решения.

Системи Doosan Concept-X и XiteCloud

Doosan ще демонстрира най-новата версия на Concept-X – първото в света безпилотно решение за автоматизирано и интегрирано управление, представено през 2019 г., за строителни, кариерни и минни обекти. XiteCloud е първият етап от комерсиализацията на Concept-X, който увеличава максимално производителността чрез включване на сложни 3D строителни проучвания с дронове и изчисления на земните работи в облачна платформа, което позволява те да бъдат завършени само за един до два дни.

Първата в света система за „прозрачна кофа“

Уникалната за индустрията система за безопасност – „Прозрачната кофа“ на Doosan ще бъде представена за първи път на Bauma. Прозрачната кофа е първата по рода си система за безопасност, която предлага решение за предотвратяване на опасността от мъртви зони пред кофите на челните товарачи.

DX225LC-7X – първият „интелигентен“ багер на Doosan

Показан за първи път на Bauma, новият DX225LC-7X – първият „интелигентен“ верижен багер на Doosan, е проектиран да помага на операторите да работят по-бързо и по-ефективно. За да улесни това, DX225LC-7X предлага редица вълнуващи нови функции като стандарт, включително технологията Full Electric Hydraulic (FEH – изцяло електрическа хидравлика). Освен системата FEH, другите стандартни характеристики на DX225LC-7X включват интегрирани системи за 2D насочване и контрол на машината, както и виртуална стена E-Fence.

DX1000LC-7 – най-големият багер на Doosan

На изложението Bauma – Doosan ще представи премиерно новия 100-тонен верижен багер DX1000LC-7, отговарящ на изискванията на Етап V, който е най-големият модел багер, произвеждан някога от компанията. Задвижван от най-мощния двигател в 100-тонния клас, DX1000LC-7 има и най-големия хидравличен дебит за този размер машина, осигурявайки най-добрата в класа си производителност, по-нисък разход на гориво и по-плавно управление.

Напълно нова концепция ADT от Doosan

Друга световна премиера за Doosan на Bauma е първата концепция на компанията за ADT 4×4. Новата версия 4х4 на DA45-7 ADT е предназначена да предизвика самосвалите с неподвижно свързана рама в 40-тонния клас. Със своята 4х4 конструкция, новата версия на DA45-7 се справя по-добре с лоши пътища, по-гладки повърхности и по-стръмни терени, в сравнение със самосвалите с неподвижо свързана рама. Освен това, DA45-7 4×4 ADT има по-добър радиус на завиване.

Следващото поколение компактни багери Doosan

Bauma предоставя първи поглед към избрани модели от следващото поколение мини багери на Doosan и нов миди колесен багер. Новите мини багери DX27Z-7 /2,8 тона/, DX35Z-7 /3,9 тона/, DX50Z-7 /5,4 тона/ и DX55R-7 /5,7 тона/, отговарящи на изискванията на Етап V, са идеални за работа в ограничени пространства. Също така, с нов дизайн, на Bauma ще бъде представен и 10-тонният колесен багер DX100W-7 от Doosan.

Нови компактни колесни товарачи

И не на последно място, на щанда на Bauma – Doosan ще представи премиерно пет нови модела компактни колесни товарачи: DL60-7, DL65-7,DL80-7, DL85-7 и DL80TL-7, с работно тегло от 3500 до 5000 кг.

Източник: https://eu.doosanequipment.com/