StarFire 7000 – АБОНАМЕНТ ЗА SF-RTK СИГНАЛ ЗА 1 ГОДИНА НА ПОЛОВИН ЦЕНАВъзползвайте се от промоционалните ни условия за най-точния сигнал от линия до линия - SF-RTK с приемник StarFire 7000!

Заявете до 30 април 2024 г. ЕДНОГОДИШЕН абонамент на ПОЛОВИН цена!


НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
StarFire 7000 приемник и сигнал SF-RTK

Технология за прецизно земеделие
Усъвършенстван модул за компенсация на терена (TCM)
Многоспътникова констелация (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
SF-RTK: +/- 2,5 см точност и 5-годишна повторяемост


Най-доброто ниво досега: SF-RTK сигнал

Новият SF-RTK сигнал за корекция осигурява подобрена +/-2,5 см точност от линия до линия, с до 3 пъти по-бързо време на зареждане на сигнала от това на предишното поколение приемник StarFire 6000, използващ SF3. Щом пристигнете на полето, ще можете по-бързо да започнете работа. SF-RTK осигурява 100% подобрено покритие, което намалява съществено ефектите на засенчване.
Въпреки, че SF-RTK корекцията се извършва чрез сателитна връзка, тя осигурява гарантирана за 5 години повторяемост от сезон в сезон, така че да можете да използвате едни и същи линии за водене при различните преминавания не само в сезона, но и през целия петгодишен период, което позволява точно поставяне на семена и торове без изместване на линиите или повторно картиране на граници.

4 основни компонента за успех: започнете своето пътешествие в света на прецизното земеделие, необходими са ви само приемник, дисплей, JDLink™ свързаност и профил в John Deere Operations Center™. Нещо повече, услугата за свързаност JDLink™ и достъпът до John Deere Operations Center™ са безплатни и свободни!
  • Приемници StarFire™ 7000
  • Интуитивни сензорни дисплеи, съвместими с ISOBUS, те имат лесни менюта и персонализируеми екрани
  • JDLink™ свързаност, осигурява двупосочна свързаност за автоматичното качване на данни за реколтата и машината към John Deere Operations Center™ и за дистанционно наблюдение в реално време
  • John Deere Operations Center™, безплатен и свободен достъп до цялата ви информация през мобилно устройство или компютър

Не пропускайте тази възможност - вземете абонамент за 1 година още днес!

Не се колебайте и се свържете с търговец на Мегатрон за вашия регион. Той ще ви консултира и ще ви помогне да заявите абонамент.
*Посочената цена е без ДДС.