25 ГОДИНИ ИЗРАСТВАМЕ ЗАЕДНО!С поредица от събития във всеки един наш търговско-сервизен център отбелязахме 25-годишнината на компанията. Кулминацията беше вечерта на 26-ти септември в централата ни в София, където доброто настроение и забавленията продължиха до след полунощ!

Благодарим сърдечно на клиентите ни, които дойдоха от всички краища на страната, за да са заедно с нас! Благодарим на нашите партньори, които споделиха празника ни! Благодарим и на чуждестранните ни партньори, че долетяха от различни точки на света, за да ни поздравят!

Беше наистина страхотна вечер и един чудесен завършек на нашето празнично турне из страната! Краси Радков, не само ни разсмя, но и ни попя – извънземен, както винаги! Момичетата и момчетата от фолклорен танцов ансамбъл 'На мегдана' бяха блестящи, както и изпълненията на балет TL Dance. Невероятните Deep Zone Project и DJ Dian Solo вдигнаха настроението и пяхме и танцувахме заедно с тях. Имахме и уникално лазерно шоу!

„25 години израстваме заедно“ е мотото на Мегатрон по случай годишнината на компанията и под този надслов протичат всички събития и кампании през 2023-та. Празникът беше отбелязан с поредица от тържества през септември в търговско-сервизните центрове в Стара Загора, Българово, Добрич, Плевен, Монтана и София.
От създаването си до днес, компанията не спира да инвестира в изграждането на модерни търговско-сервизни комплекси, разположени в регионите с важно икономическо значение - София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана и Българово.

11-те представителства в страната са със стратегическо местоположение - само на час път от най-отдалечените клиенти в съответния регион - и осигуряват работни места на повече от 260 човека.

Ето как изглеждат 25-те години на Мегатрон в цифри:


Продадени машини:Направени инвестиции:Брой служители:Компанията има ясна визия и стратегия за своето бъдеще, разширявайки портфолиото си от иновативни продукти и услуги в полза на клиентите.
25 години израстваме заедно!

С клиенти и партньори като вас сме готови за следващите 25!