Части

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Само поддръжката с оригинални части и качествено сервизно обслужване ви гарантира, че дори след много работни часове, машината е това, което е била при излизане от завода производител – първокачествен продукт.
Мегатрон предлага оригинални части, смазочни материали и аксесоари за вашите машини и поддържа голяма складова наличност. Удобната локация, конкурентните цени, качественото обслужване, услугите „доставка до клиента“ и „доставка на части от централния склад на производителя в рамките на 24 часа“ са гаранция, че вашите машини няма да спрат да работят, особено по време на кампания.
Ежедневно пътуващите бусове от централния склад за части на John Deere, гарантират спокойствието на нашите клиенти. Имаме изградена транспортна структура с нощна доставка на John Deere части до разпределителния ни център в Монтана. От там частите се групират и се изпращат до всяко едно от 11-те представителства на Мегатрон, така че в рамките на 24 часа заявената част да бъде налична.


ТЪРСАЧКА НА ЧАСТИ В МАГАЗИНИТЕ НА МЕГАТРОН


Можете да проверите наличността на търсена от вас част (за машини John Deere, KUHN, Bobcat, Doosan) в магазините на Мегатрон, като напишете в търсачката по-долу целия или част от артикулния ѝ номер:

Търсене...

ОНЛАЙН КАТАЛОГ ЗА ЧАСТИ JOHN DEERE


Ако не знаете артикулния номер на търсената част за машина John Deere, може да я намерите в онлайн каталога за части John Deere Parts. Може да търсите по номер на рама, по модел и разбира се по артикулен номер.

ДЕЖУРНИ ЕКИПИ В ОТДЕЛ ЧАСТИ

По време на пролетната, лятната и есенната кампании, Мегатрон разполага винаги с дежурни екипи в магазините из страната.