Управлявайте удобно стопанството си от всяка точка на светаВсяка седмица към портала Operations Centre на John Deere се присъединяват все повече компании, които предоставят решения за интелигентно земеделие.
В днешно време земеделците и контракторите трябва да управляват голям обем от информация. С облачно базираната платформа John Deere Operations Centre (Оперативен център John Deere), може да се обменя не само документация и информация за машините с марка John Deere, но също така и данни от външни приложения, като например карти с полета и метеорологични станции или данни от конкурентно оборудване.
Земеделците предпочитат да управляват данните за стопанството и машините си, като използват възможно най-малко различни софтуерни решения и уеб портали. Те изискват преглед на цялата информация и директен достъп до своите файлове лесно и бързо. Като облачно базирана платформа, Оперативен център John Deere е идеалното решение за тази цел. Чрез приложението MyOperations, потребителите могат да виждат, управляват и анализират всички дейности в стопанството, от всяка една локация, на която се намират в момента. В допълнение, както Оперативен център, така и приложението MyOperations са безплатни.
Едновременно с всичко това, обхватът на приложенията, които могат да бъдат използвани, непрекъснато нараства. С неотдавнашното пускане на DataConnect, например, данните за машини от други производители също могат да се прехвърлят от облак в облак. Агрономическа информация е налична и в по-общ план, тъй като все повече доставчици на софтуерни решения, полеви карти, метеорологични станции и др. се свързват с Оперативния център John Deere.
Към момента над 170 външни партньори и техните решения за прецизно и интелигентно земеделие са вече свързани с платформата, само в рамките на последните 12 месеца, като това прави средно по една нова компания, която е била внедрена всяка седмица. Това дава на клиентите достъп до най-голямата дигитална екосистема в селскостопанската индустрия. Всички предлагани решения и държавите, представени от тези свързани компании, са изброени в операционния център под заглавието „Още инструменти“ и потребителите могат лесно да получат достъп до тях от своя профил.
За да продължи тези постижения, John Deere наскоро беше домакин на втората си конференция за разработчици в Европа. С участието на 121 компании от селскостопанския сектор, това събитие отбеляза ръст по ново въведени участващи компании в платформата, спрямо предходната година. Партньорите на John Deere, свързани с продажби също присъстваха, за да се запознаят с дигиталните решения и процесите по обслужване на клиенти от участващите компании.
Мрежата на Оперативния център продължава да се разширява. Отворената екосистема може да бъде използвана, както от малки фермери и стопански организации, така и от подизпълнители и различни по големина на стопанството земеделски производители. Клиентите могат сами да решат дали и с коя от свързаните компании желаят да споделят своята информация от Оперативния център. Собствеността на данни и управлението на правата за достъп се контролират персонално от клиента и изискват изричното разрешение на лицето.
Създайте своя безплатен профил в платформата MyJohnDeere.com и управлявайте своето стопанство с върха на пръстите си!