Сервиз

ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ Е НАША ГРИЖА

За спокойствието на нашите клиенти се грижат 90 висококвалифицирани техници, които преминават регулярни курсове на обучение в заводите на John Deere, Bobcat, Doosan, Kuhn и познават в детайли всяка една машина. Мобилните ни екипи са готови да реагират по всяко време, навсякъде и да се справят с всякакви предизвикателства. Те разполагат с напълно оборудвани сервизни автомобили за диагностика и ремонт на полето.
Търговско-сервизните бази в София, Добрич, Стара Загора, Плевен, Монтана и Българово разполагат с големи сервизни помещения за извършване на по-сложни ремонти, като всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужва бързо и качествено със специализирани инструменти.
Можете да заявите сервизно обслужване, ремонт или поддръжка на вашата земеделска, градинска, строителна и горска техника на кратък номер *5566, всеки работен ден от 8:30 до 17:30 часа.

ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА ТРАКТОРИ JOHN DEERE - ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА ИЗВЪН СЕЗОНА


Програмата ни Expert Check за трактори е с фокус върху полезното време за работа. Подгответе вашия трактор за следващия сезон още сега на твърда цена - 99,99 лв. без ДДС. Обадете ни се на *5566 и запазете час за експертен преглед. Програмата е валидна до 30.04.2022 г..

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СЕРТИФИЦИРАНИ ТЕХНИЦИ

Сервизните ни техници преминават регулярни курсове на обучение в заводите на производителите, които представляваме. В крак с новите технологии - реагираме при всеки проблем.


МАКСИМАЛНА ЗАЕТОСТ

Нашата цел е вашите машини никога да не спират работа. Възползвайте се от програмите ни за проактивна поддръжка и проверки извън сезона, така че да не спирате работа, когато времето ви притиска.


МОБИЛЕН СЕРВИЗ

Разполагаме с над 40 сервизни автомобила, оборудвани със специализирани инструменти, за извършване на ремонти на място - на полето или в база на нашите клиенти, когато е необходимо.ДЕЖУРНИ ЕКИПИ


По време на пролетната, жътвената и есенната кампании разполагаме винаги с дежурни екипи, които са на ваше разположение през почивните дни така че да не спирате работа. Актуален график с дежурните служители и техни контакти се публикуват на тази страница, както и на видно място във всяка една база на компанията, винаги когато има дежурни екипи.

МАРТ-АПРИЛ-МАЙ

ЮНИ-ЮЛИ-АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ-ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ
Актуална ценова листа на извършваните от Мегатрон сервизни услуги, в сила от 1.05.2022 г.