Сервиз

ГРАФИК С ДЕЖУРСТВА ОТДЕЛ СЕРВИЗ

ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА И СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА В ПЕРИОДА 23.10 - 11.11.2021 г.

ВИЖТЕ ГРАФИК

Вашето спокойствие е наша грижа

За спокойствието на нашите клиенти се грижат над 90 висококвалифицирани техници, които преминават регулярни курсове на обучение в заводите на John Deere, Bobcat, Doosan, Kuhn и познават в детайли всяка една машина. Мобилните ни екипи са готови да реагират по всяко време, навсякъде и да се справят с всякакви предизвикателства. Те разполагат с напълно оборудвани сервизни автомобили за диагностика и ремонт на полето.

Търговско-сервизните бази в София, Добрич, Стара Загора, Плевен, Монтана и Българово разполагат с големи сервизни помещения за извършване на по-сложни ремонти, като всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужва бързо и качествено със специализирани инструменти.

Можете да заявите сервизно обслужване, ремонт или поддръжка на вашата земеделска, градинска, строителна и горска техника на контактите написани по-долу, всеки работен ден от 8:30 до 17:30 часа.

СЕРТИФИЦИРАНИ ТЕХНИЦИ


Нашите сервизни техници преминават регулярни обучения съгласно най-високите стандарти на производителите, които представляваме. В крак с новите технологии - реагираме при всеки проблем.
МАКСИМАЛНА ЗАЕТОСТ


Нашата цел е вашите машини никога да не спират работа. Възползвайте се от нашите програми за проактивна поддръжка и проверки извън сезон, така че да не спирате работа, когато времето ви притиска.
МОБИЛЕН СЕРВИЗ


Разполагаме с над 40 сервизни автомобила, оборудвани със специализирани инструменти, за извършване на ремонти на място - на полето или в база на нашите клиенти, когато е необходимо.НИЕ СМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ


  • НАЦИОНАЛЕН КРАТЪК НОМЕР: *5566 (заявка на сервизно обслужване за Южна България)
  • ЗЕМЕДЕЛСКА И ГРАДИНСКА ТЕХНИКА: тел. 088 202 00 60 (заявка на сервизно обслужване за София и Северна България )
  • СТРОИТЕЛНА И ГОРСКА ТЕХНИКА: те;. 0887 42 27 03 (заявка на сервизно обслужване за за София и Северна България)

По време на пролетната, жътвената и есенната кампании разполагаме винаги с дежурни екипи, които са ваше разположение през почивните дни така че да не спирате работа. Актуален график с дежурните служители и техни контакти се публикуват на тази страница, както и на видно място във всяка една база на компанията, винаги когато има дежурни екипи.МАРТ-АПРИЛ-МАЙ

ЮНИ-ЮЛИ-АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ-ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


Модерните стопанства все повече разчитат на интелигентни машини за прецизните обработки на своите полетата и култури. Развитието на технологиите намира все по-широко приложение в земеделиието и в днешно време е трудно да си представим трактор или комбайни без компютър и без монитори в кабината. За съвременните земеделци термини като 'карта на добивите', 'картиране', 'променливи норми', 'навигационни линии', точност на сигнала', 'сканиране на полето', 'обследване на посевите', 'почвени проби' са добре познати, защото допринасят за рентабилността и устойчивостта на стопанството.

НИЕ ИЗВЪРШВАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:Expert Check: фокус върху полезното време за работа.
Знаем какво да търсим това е предимството на John Deere. Нашите експерти имат опита, знанията и инструментите за това. Плюс още нещо: полеви данни за вашия модел трактор, събирани в продължение на много сезони по целия свят, които казват къде първо да гледат.
  • slide

Нашите експерти: компетентност плюс данни
Експертите от вашето представителство използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни ексклузивно само за дилърите на John Deere. Нищо не убягва на задълбочената им техническа диагностика, която те използват за създаването на пълен отчет за състоянието и нуждите на вашия трактор.
Expert Check: според вашите индивидуални нужди
Проверките Expert Check са персонализирани според предназначението на вашите трактор и вашите планове за него. Те варират от проверка на основните функции и безопасността до задълбочен преглед, включващ подробни измервания на износването и тестове на производителността. Всичко зависи от възрастта, натрупаните работни часове и приложението на вашия трактор.
Проверете своя машинен парк на изгодна цена
Можете да се възползвате от изгодни отстъпки за комбиниран преглед, когато заявите Expert Check за повече от един трактор или друга машина.