РАННИ ПОРЪЧКИ НА КОМБАЙНИ: КУПЕТЕ СЕГА – СПЕСТЕТЕ ПОВЕЧЕПрограмата ни за ранни поръчки на комбайни вече е активна, а ние с гордост ви представяме нашите звезди на жътвата за сезон 2023 – плод на 75-годишен опит в производството на самоходни комбайни.
  • под 1% загуби
  • високоефективна работа
  • усъвършенствани цифрови системи и инструменти за управление за изцяло интегрирана жътва

Запознайте се с Harvest Stars:

Серия Т - производителност 50 т/час

Най-голямата площ за сепариране на сламотръсен комбайн на пазара. Уникалната многобарабанна система за овършаване и сепариране осигурява ненадминато качество на сламата. Производителността е изключително висока за компактен комбайн. Когато не желаете да правите компромис с качеството на сламата, но все пак се нуждаете от висока производителност и ниски загуби, това е идеалното решение.

Серия S - производителност 75 т/час

Неговата опростена конструкция, здравина и надеждност са оценени високо от фермерите навсякъде по света. Тайната на успеха на серия S е в щадящата обработка на зърното благодарение на един от най-големите единични ротори на пазара. Комбинацията с лентов хедер от следващо поколение HDX или RDF повишава производителността, като същевременно осигурява много ниски загуби и по-малко начупени зърна.

Серия X - производителност 100 т/час

Най-големият комбайн, създаден от John Deere. Пуснат на пазара през 2019 г., той може да бъде почти изцяло автоматизиран и да жъне над 100 т/час с изключително ниски загуби. Не става въпрос за свръхвисока мощност, а за ефективна конструкция. Този комбайн използва двуроторна технология и е най-ширококорпусният на пазара, издигайки производителността на още по-високо ниво. Всеки един от компонентите му е проектиран за максимална ефективност. Революция в производителността на жътвата.

Работете умно, печелете повече

Предлагаме ви не просто машини, а интелигентни технологии за прецизно земеделие и управление на цялото стопанство. Всички наши комбайни събират „тонове“ ценни данни от всеки хектар. Тези данни могат да оптимизират логистиката ви за прибиране на реколтата и да повишат до максимум добива и печалбите. Данните за жътвата се изпращат автоматично от комбайна към нашите защитени сървъри в облака чрез JDLink™. Тези данни са достъпни в John Deere Operations Center™ - нашият портал за събиране и визуализиране на земеделска информация и данни за машините. Използвайте вашия компютър, таблет или мобилен телефон за достъп до платформата и управлявайте стопанството си от всяка точка на света. Това ви предоставя ниво на управленски контрол, ненадминато в земеделския сектор.

Чудите се кой комбайн е най-подходящ за вас?

Ако се двоумите, не се колебайте и се свържете с търговец на Мегатрон за вашия регион. Той ще ви консултира и ще ви помогне да изберете машината, отговаряща на нуждите и условията ви.

Имате нужда от финансиране?

Уникалната ни програма John Deere финансиране е разработена специално за финансиране на самоходна техника John Deere. Тя предлага минимална встъпителна вноска, ниски лихви, до 5 години със сезонни вноски по главницата, без допълнителни обезпечения, а процедурата е бърза и опростена. Обърнете се към нашите търговски представители за повече подробности.

Знаете ли че....

Днес, повече от половината зърно в света се прибира с комбайни John Deere.
Побързайте и направете вашия избор до края на септември, за да се възползвате от специалните ни отстъпки, валидни само за ранни поръчки!