По-близо до вас – актуална финансова информация на 1 клик разстояниеУважаеми клиенти,
Отскоро Мегатрон въведе нова услуга за автоматично имейл известяване на клиентите с отворени задължения и неплатени фактури – както такива с настъпил падеж, така и предстоящи за плащане в бъдещ момент. Целта на известията е чисто информативна – да подобрим достъпа ви до актуална информация за вашите задължения и предстоящи плащания и да ви улесним в администрацията и планирането на разходите. Ако междувременно сте платили своите задължения, моля приемете нашите извинения!
През изминалите над 20 години изградихме заедно надеждни и дългосрочни партньорства, благодарение на добрите ни бизнес отношения. Стремежът на Мегатрон е да бъде близо до вас и винаги крачка пред конкурентите, предоставяйки ви високотехнологични и качествени продукти и услуги за земеделския и строителния сектор. Уверяваме ви, че вашата удовлетвореност е от изключително значение за нас и ние не спираме да работим в тази посока, защото вярваме че това е движещата сила за всеки бизнес.
Вярваме, че прилагането на добри бизнес практики ще подобри качеството на предлаганите от нас услуги и ще повиши степента на удовлетвореност на клиентите ни.
Ако имате въпроси относно новата ни услуга, не се колебайте да се свържете с нас чрез вашия търговско-обслужващ център или на кратък номер *5566.