ОРИГИНАЛНИ СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ JOHN DEERE – ВЕРНИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИТЕ МАШИНИКампанията ни за оригинални масла и греси на John Deere вече е активна, така че сега е момента да се сдобиете с продуктите, от които вашите машини се нуждаят. Закупувайки масла John Deere, вие събирате точки, които в края на кампанията може да замените за оригинални John Deere артикули като гедоре, хладилна чанта, сигнален буркан и др. Колкото повече литри закупите, толкова повече точки трупате.
Защо смазочни продукти John Deere? Защото качествените машини, заслужават качествена защита. Оригиналните смазочни течности и греси John Deere са разработени да отговорят на специфичните нужди на вашия трактор и комбайн. Те са тествани както в лабораторни условия, така и на полето след много работни часове, за да ви гарантират спокойствие и сигурност не само по време на кампания.
Предлагаме ви избор от богата гама масла: двигателно, трансмисионно, хидравлично, греси, които ще поддържат машините ви в най-добра форма.
Придържайте се към смазочните продукти, които нашите експерти препоръчват и вашите машини ще ви се отблагодарят с върхова производителност в продължение на години.
Подробности за кампанията ще намерите в електронната версия на флаера ни по-долу.