За насМегатрон ЕАД е основана през 1998 г. и е официален представител в България на водещите световни производители: John Deere, Bobcat, Hyundai Doosan Infracore, KUHN и др. Вече 23 години компанията е безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника.
Мегатрон разполага с единадесет търговско-сервизни бази и магазини в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Българово, Силистра и Монтана. Там клиентите могат да закупят както оригинални части, смазочни материали, консумативи, така и брандирани облекла, аксесоари, умалени модели на различни машини и играчки за най-малките.
В компанията работят над 230 високо мотивирани служители, като 70% от тях са в отдел 'Следпродажбено обслужване'.

КРАТКА ИСТОРИЯ:


1998 - Основаване на Мегатрон като официален дистрибутор на John Deere в България.
John Deere е безспорен лидер в производството и продажбата на земеделска, горска, голф и градинска техника в световен мащаб. Създадена преди 178 години, днес тя е в топ 50 на най-предпочитаните бизнеси в света според проучване, направено от сп. Fortune. Благодарение на богатия си опит в производството на качествени и надеждни земеделски машини, марката John Deere е спечелила доверието на многобройните си клиенти в различни страни. За разлика от редица други компании, които са специализирани в производството на отделни видове машини, John Deere предлага изключително разнообразие от техника и интегрирани интелигентни решения за цялостно управление на бизнеса с приложение в земеделието, дърводобива, поддръжката на зелени площи (стадиони, паркове, градини) и голф игрища. John Deere е единствената компания в бранша, която сама произвежда всеки един компонент за своите машини – от болтовете и гайките до двигателите, трансмисиите, кабините и интегрирания софтуер.
1999 - Мегатрон подписва договор за официално представителство на френската компания KUHN.
KUHN е водещ производител на прикачен инвентар за земеделски машини – плугове, дискови и роторни брани, култиватори, сеялки за пролетни и есенни култури, тороразпръскващи машини, косачки и други. Създадена преди повече от 190 години, днес компанията заема челни позиции на пазара на прикачен инвентар и произвежда годишно 65 000 машини. Иновациите и високото качество са водещи за инженерите на Kuhn при разработването на нови продукти. Доказателство за това са патентованите от компанията 1600 продукта.
2006 - Мегатрон става дистрибутор на световно известната марка Bobcat.
Мегатрон става дистрибутор на световно известната марка Bobcat. Bobcat е лидер в компактното оборудване. Компанията е производител на широка гама универсални индустриални машини с приложение както в строителството, така и във фермата - товарачи, багери, компактни трактори, косачки, телескопични товарачи и прикачни устройства. В продължение на повече от 60 години, Bobcat създава компактни машини, които се отличават с характерните за бранда производителност, издръжливост, комфорт и впечатляваща гъвкавост, за която допринася и голямото разнообразие от работни устройства - различни модели кофи, гребла, свредели, пневматични чукове, палетни вилици, клампи за бали и много други.
2009 - Мегатрон подписва договор за официално представителство на Doosan Infracore и Bobcat.
Doosan Infracore е световен лидер в производството на индустриална и тежка строителна механизация, компресори, генератори, осветителни кули. Машините на Doosan са известни с изключителната производителност и скорост на работа. През 2007 г. Doosan Infracore придобива американската компания Bobcat, като запазва разпознаваемото в цял свят лого и цветната схема на бранда.

2014 - Мегатрон става официален представител на концерна Doosan Infracore и Bobcat и за страните от Западните Балкани
В Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония са дилърите на Мегатрон за строителна и индустриална техника Doosan Infracore и Bobcat.


ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗНИ БАЗИ И МАГАЗИНИ В СТРАНАТА:


Натиснете върху избрано лого на Мегатрон в картата по-долу, за да видите точна локация и адрес на представителствата ни.