• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1470G

1470G

⦁ Мощен, продуктивен, разнообразие в опциите
⦁ Мощност и прецизност с избор на режеща глава
⦁ CH9 стрела
⦁ Удобна работна среда за оператора

Най-големият от всички харвестъри

Най-новият 1470G от Deere е най-мощният и продуктивният от всички харвестъри до сега, с 9 литров, 6 цилиндров двигател и стрела СН9. 1470G предлаганесравними нива  на продуктивност. Машината е изключитело мощна и производителна и е специално проектирана за операции като регенерционна сеч в чувствителни райони.

Новата G-кабина - завърта всички глави, освен тази на оператора

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите циклови времена и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия. Новите G-кабини са оборудвани със система 1600 въртене и автоматично следене на стрелата, които позволяват на оператора да се фокусира върху работния процес, режещата глава и стрелата. Системата за самонивелиране на кабината бързо и плавно абсорбира промените в релефа. Страничното нивелиране вече е 170, с 70% повече отколкото при D-серията. В допълнение, G-кабината има 90 нивелаця в предно - задно положение. Стандарт за кабините Deere са ниските нива на шум и вибрации, автоматичниата настройка на температурата, много място за съхранение, големи и просторни прозорци. Комфортната G-кабина позволява дълги часове работа с висока концентрация.

Трансмисия с по-голяма теглителна сила

G-серията харвестъри са оборудвани с нова хидравлична помпа, осигуряваща по- голяма теглителна сила от 200кNm с две скорости на движение 0-7,5 км/ч и 0-22 км/ч.

Подобрена система за управление

Нова система за управление Timbermatik H-16. По-устойчива състема CAN bus с по- малко конектори и с подобрена сиситема за диагностика. Висококапацитивни контролери, с по- малко предпазители и релета. Подобрена сиситема за дистанционен контрол и диагностика- Remote Disply Access, JDLink, TimberLink.

CH9 стрела и режещи глави

Лидера в индустрията - стрелата CH7 комбинира лесна и плавна работа с огромна повдигаща и придвижваща, осигуряваща лесна и плавна работа. В зависимост от приложението, машината може да се оборудва със стрела с обсег 8,6м, 10 и 11м. Режещите глави могат да бъдат с 2 или 4 захранващи ролки за максимална режеща сила, отлично кастрене и лесно манипулиране с всякакъв диаметър трупи. Широката гама режещи глави John Deere дават възможността машината да бъде оптимизирана за различни приложения. Главите John Deere и Waratah комбинират компактен размер и най-доброто съотношение мощност/тегло на пазара. Оборудвани с опцията за захващане на много дървета (MHT), продуктивността на машината нараства неимоверно, особено за приложения като добив на дървесина за огрев и ранно разреждане.

Допълнителна информация

⦁ Работна помпа: Нова двойна хидравлична помпа 190 cc и 180cc
⦁ Обхват на стрелата: 8,6 /10/11 m
⦁ Мощност на двигателя: 200 kW при 1 600-1 900rpm
⦁ Въртящ момент: 1 315Nm при 1 200-1 400rpm
⦁ Горивен резервоар с вместимост от 450 литра и резервоар за DEF с вместимост от 23литра
⦁ Режещи глави - съвместимост: H480C, H270 S II, H415, H215E и Н290

БРОШУРА