• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1170G

1170E IT4

bullet arrow Специална CH6 стрела за впечатляваща подемна сила
bullet arrow Мощност и прецизност с избор на режеща глава
bullet arrow Интелигентна система за контрол
bullet arrow Удобна работна среда за оператора

Иновативност във всеки детайл

1170G представлява нов клас харвестъри и има предимството да бъде съставен от целево проектирани конкретно за машината компоненти като стрела, трансмисия и режеща глава, произведени така, че да посрещнат нуждите на точно този модел.
Отличното сцепление с новите 24,5" гуми, впечатляващата подемна сила с новата CH6 стрела и несравнимата производителност с режещата глава H414 правят 1170G перфектният избор за разреждане и регенерационна сеч. Интелигентният контрол чрез  системата Timbermatic контролира движенията на кабината, следяща стрелата на машината, а производителността се оптимизира от бордовия компютър и софтуера ТmberLink.

Новатакабина - завърта всички глави, освен тази на оператора

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите циклови времена и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия. Новите кабини са оборудвани със система 1600 въртене и автоматично следене на стрелата, които позволяват на оператора да се фокусира върху работния процес, режещата глава и стрелата. Системата за самонивелиране на кабината бързо и плавно абсорбира промените в релефа. Страничното нивелиране вече е 700, с 70% повече отколкото при старите серии. В допълнение, кабината има 100% нивелаця в предно - задно положение. Стандарт за кабините Deere са ниските нива на шум и вибрации, автоматичниата настройка на температурата, много място за съхранение, големи и просторни прозорци. Комфортната Е-кабина позволява дълги часове работа с висока концентрация.

Рама и тандемни оси

Серията харвестъри са оборудвани с нови тандмни оси и рами, по-устойчиви от тези при старите серии. Проектирани са за да понасят големи натоварвания в тежък терен.Повече усилване и издържливост при компоненти като точката на съчленяване правят машината още по-устойчива и с по-голям сервизен интвервал, съответно и с по-голяма продуктивност.

CH6 стрела и H414 режеща глава

Стрелата CH6 комбинира лесна и плавна работа с огромна повдигаща и придвижваща сила в класа си. Комбинажията с режещата глава H414 представлява една от най-надеждните и продуктивни комбинации на пазара за регерационна сеч и разреждане. Широката гама режещи глави John Deere дават възможността машината да бъде оптимизирана за различни приложения. Главите Н414 и Н412 комбинират компактен размер и най-доброто съотношение мощност/тегло на пазара. Оборудвани с опцията за захващане на много дървета (MHT), продуктивността на машината нараства неимоверно, особено за приложения като добив на дървесина за огрев и ранно разреждане.
 
Технически характеристики:

 bullet arrow Работна помпа: 160 cc
 bullet arrow Обхват на стрелата: 10/11,3 m
 bullet arrow Мощност на двигателя: 155 kW 
 bullet arrow Режещи глави - съвместимост: H412, Н413, H414

1170e it4 work 642x462

БРОШУРА