• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1070G 

1070E IT4

bullet arrow Най-добър за кастрене, дори на труднодостъпни места
bullet arrow Мощност и прецизност с избор на режеща глава
bullet arrow Интелигентна система за контрол
bullet arrow Гъвкави и продуктивни, 4- или 6- колесни

Продуктивност с незабележими следи

Перфектно решение за ранна санитарна сеч в чувствителни райони. Малката машина с голяма маневреност позволява достъп до най-тенсите пространства, а специализираните гуми и балансираната рама минимизират следите върху терена.
Продуктивността е осигурена от режещата глава Deere H412 и стрелата 180S, идеалният сет за мощност и прецизност. Интелигентният контрол чрез  системата Timbermatic контролира всичките системи и движения на машината, а производителността се оптимизира от бордовия компютър и софтуера ТmberLink.

Новата кабина - завърта всички глави, освен тази на оператора

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите циклови времена и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия. Новите кабини са оборудвани със система 1600 въртене и автоматично следене на стрелата, които позволяват на оператора да се фокусира върху работния процес, режещата глава и стрелата. Системата за самонивелиране на кабината бързо и плавно абсорбира промените в релефа. Страничното нивелиране вече е 700, с 70% повече отколкото при D-серията. В допълнение, кабината има 100 нивелаця в предно - задно положение. Стандарт за кабините Deere са ниските нива на шум и вибрации, автоматичниата настройка на температурата, много място за съхранение, големи и просторни прозорци. Комфортната Е-кабина позволява дълги часове работа с висока концентрация.

Рама и тандемни оси

1070 може да бъде конфигуриран с 4х4 и 6х6 версия  зависимост от типа санитарна сеч - късна или ранна, където се изисква малък размер на машината и малък радиус на завой.  G-серията харвестъри са оборудвани с нови тандмни оси и рами, по-устойчиви от тези при старите модели. Проектирани са за да понасят големи натоварвания в тежък терен.Повече усилване и издържливост при компоненти като точката на съчленяване правят машината още по-устойчива и с по-голям сервизен интвервал, съответно и с по-голяма продуктивност.

180S стрела и H414 режеща глава

Стрелата 180S комбинира лесна и плавна работа с огромна повдигаща и придвижваща сила в класа си. Комбинажията с режещата глава H414 представлява една от най-надеждните и продуктивни комбинации на пазара за регерационна сеч и разреждане. Широката гама режещи глави John Deere дават възможността машината да бъде оптимизирана за различни приложения. Главите Н414 и Н412 комбинират компактен размер и най-доброто съотношение мощност/тегло на пазара. Оборудвани с опцията за захващане на много дървета (MHT), продуктивността на машината нараства неимоверно, особено за приложения като добив на дървесина за огрев и ранно разреждане.

Допълнителна информация

⦁ Работна помпа: 145 cc
⦁ Обхват на стрелата: 8,6/10/10,8 m
⦁ Мощност на двигателя: 135,5 kW  
⦁ Режещи глави - съвместимост: H412, H413, H414

БРОШУРА