• JD online shop 3
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

ОТЗВУК ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО БАТА АГРО ПРОЛЕТ 2016

Приключи успешно поредното изложение БАТА Агро Пролет 2016, на което екипът на Мегатрон посрещаше своите настоящи и бъдещи клиенти. Тази година фокусът на щанда на Мегатрон бе към машините, необходими на животновъдите и производителите на био-газ. Разбира се имаше ясно обособена зона и с машини за зърнопроизводителите - трактори John Deere от серии 5М, 6М, 6R, 7R и 8R, новият модел комбайн John Deere W440, ролонна балопреса модел F440E, както и високопроизводителната самоходна пръскачка модел R4030. 

Голям бе интересът към новия силажокомбайн John Deere модел 8300, който бе представен за първи път на българските фермери. Машината изпъква с редица новости, сред които е впечатляващия нов дизайн обединяващ  мощ, динамика, здравина и прецизност. Новата серия 8000 е разработена спрямо високите изискванията на клиентите на John Deere и се отличава с по-голяма надеждност, по-голяма ефективност на мощността и повече комфорт. Серия 8000 бе отличена със златен медал за иновации за системата ProCut на най-голямото и престижно международно изложение за земеделска техника Агритехника 2015 в Хановер, както и със сребърен медал за системата за автоматично пълнене на ремаркето. 

По време на изложението БАТА Агро Пролет 2016, Мегатрон представи на своите клиенти специално предложение за John Deere Финансиране при закупуване на нови машини John Deere. Кампанията е активна до 15.04.2016 и е валидна за всички трактори от 5-та до 9-та серия, комбайни от серии W, W330/440, S и T,новата серия силажокомбайни 8000, самоходни пръскачки и балировачки за големи правоъгълни бали. Програмата се предлага единствено от Мегатрон - официалният дистрибутор на John Deere за България. Тя предлага фиксирана лихва за целия период на финансиране, като клиентите могат да избират между ежемесечни, тримесечни и шестмесечни вноски. Повече подробности за предлаганата от Мегатрон услуга John Deere Финансиране може да разберете като се свържете с търговските ни представители.  

Посетителите на изложението отделиха специално внимание и на прикачния инвентар KUHN, подходящ както за специализирани дейности в животновъдната ферма, така и за почвообработка, торене и сеитба. Марката KUHN бе представена на изложението с машини за събиране на сено, сенообръщачи, косачки за пасища, миксервагони, торачки, сеялки, култиватори, плугове, дискови брани. Самотоварещото се ремарке за бали Andreson TRB1400 с вместимост 14 бали също намери своите клиенти.

Зърнопроизводителите проявиха интерес и към високопроизводителното, спестяващо време саморазтоварващо се зърнено-шнеково ремарке Perrard Interbene на щанда на Мегатрон.

Bobcat - незаменимите помощници в животновъдната ферма и стопанството, бяха представени от телескопични и мини товарачи и многообразие от прикачни работни устройства с приложение в селското и горското стопанство. Интересът към тях бе обичайно голям, тъй като клиентите оценяват маневреността и компактните им размери, позволяващи безпроблемна работа в тесни пространства и ниски стопански постройки.

Уважаеми клиенти, следете новините в нашата интернет страница, както и публикациите ни във Фейсбук, за да сте информирани за всички предстоящи събития на Мегатрон.