• JD online shop 3
 • EO COMBINE 2020FaceBook 1250X350
 • Bobcat 5 year warranty megatron.bg
 • Kampania chasti stari web banner
 • Doosan0leasing
 • animals
 • forestry
 • JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

ТОРЕТЕ И ПРЪСКАЙТЕ РАЗУМНО С НЕУСТОИМОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Все повече земеделски производители се обръщат към прецизното земеделие, залагайки на интелигентни машини и технологии, които допринасят за чувствително намаляване на производствените разходи в стопанството. Например възможността за торене с променливи норми, както и управлението на пръскащите секции на пръскачката, спестяват значителни суми за торове и препарати за растителна защита, следвайки предварително изготвените карти с предписания.

С това е свързано и нашето комплексно предложение - вземете до 30.09.2020 г. предпочитаната от вас машина: прецизна тороразпръскваща машина KUHN AXIS с възможност за прилагане на променливи норми или интелигентна пръскачка John Deere /прикачна или самоходна/ с контрол на секциите (Section Control) и ще получите бонус: 

 

БЕЗПЛАТНО сканиране и заснемане с дрон на 1000 /хиляда/ дка. и анализ на резултатите с изкуствен интелект

ИЛИ

♦ БЕЗПЛАТНО сканиране с оптичен сензор на 300 /триста/ дка. и вземане на почвени проби

И ОЩЕ:

♦ 15% отстъпка на горните услуги при сканиране на повече площи до 1 година след закупуване на тороразпръскващата машина или пръскачката. 

Отделът за прецизно земеделие на Мегатрон въвежда нови за България, но доказали се в световен мащаб технологии, които да осигурят по-детайлна информация и по-прецизен мониторинг на полетата от познатите до момента методи. С оптимизиране на използваните досега технологии, земеделците ще могат да вземат много по-информирани решения по отношение на всички операции, които се извършват на полето – торене, обработки, борба с плевели, вредители, насекоми и т.н.

СКАНИРАНЕ И ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН ТЕХНОЛОГИЯТА TARANIS И АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ AI2

DroneСъберете цялата информация, за да постигнете максимален добив с помощта на един пълен пакет услуги за прецизно земеделие. Автоматизираната технология, която използва Мегатрон за мониторинг на земеделските площи, предоставя данни в реално време с впечатляваща разделителна способност на ниво листна маса. Taranis

Мониторинг на растенията: AI² технологията дава възможност на земеделските производители да получават детайлна информация за посевите си директно от полето. С нейна помощ се откриват ранни признаци за поява на плевели, неравномерно поникване, недостиг на хранителни вещества, симптоми  на болести или насекоми, вредно въздействие от вода и механични проблеми. Цялата информация достига до вас, чрез нашата платформа с ясни индикации за степента на засягане и примерни изображения директно от полето. Вече можете уверено да контролирате потенциалните болести, вредители и плевели, които застрашават посевите ви. 

 

 

СКАНИРАНЕ С ОПТИЧЕН СЕНЗОР, ВЗЕМАНЕ НА ПОЧВЕНИ ПРОБИ И ГЕНЕРИРАНЕ НА КАРТИ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

Gator 1Сканирането на почвата се извършва с оптичен сензор SoilOptics, измерващ естествените геоложки свойства на почвата чрез гама лъчението идващо от нея. Непосредствено след обследването се взема по една почвена проба с автоматична сонда от стратегически избрани позиции, съобразени с отчетените различия в полето. Всички почвени проби се замразяват, за да се осигури точно и коректно измерване на азота. Мегатрон е единствената компания в България, която замразява пробите от полето до лабораторията за анализ.

Пробите се изпращат за анализ в независима, чуждестранна лаборатория, използваща най-съвременно оборудване и методи. Получените резултати се обработват от наш екип, използващ софтуера и алгоритмите на SoilOptix. След 48 часа се генерират карти с висока резолюция, съдържащи  информация за хранителните вещества и структурата на почвата. Файловете са готови за изготвяне на много по-прецизни карти с предписания за торене и пръскане с променливи норми, спрямо картите получени след стандартно пробовземане, и могат лесно да се имплементират в повечето платформи за данни.  

 

Предложението е валидно до 30.09.2020. Свържете се с търговския представител за вашия регион или позвънете на кратък номер  *5566 за повече информация. 

Soil sampling combied

 

 

Прочетена 2592 пъти