Печат на тази страница

ПАКЕТНИТЕ НИ УСЛУГИ FARMSIGHT ОТКЛЮЧВАТ ПЪЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ВАШАТА МАШИНА

Когато работата не чака и времето все не достига, много често се налага да бъдем по-организирани, по-ефективни и максимално продуктивни, за да успеем да се справим с по-голям обем задачи.

Така стоят нещата и в земеделието – интервалите за сеитба, пръскане, торене, прибиране на реколтата, балиране и почвообработка все повече се скъсяват и за да са наистина ефективни, земеделските производители трябва да свършат повече работа за единица време. И тъй като в ерата на интелигентните технологии няма невъзможни неща, John Deere разработи пакетните услуги FarmSight. С тяхна помощ се оптимизира работата на машините, за да са максимално производителни.

Graphic

Ползите за вас:

  • Вашите машините работят при максимална заетост и минимален престой
  • Благодарение на оптимизацията на машините ви, свършвате качествено повече работа за единица време и сте максимално ефективни
  • Намалявате значително експлоатационните си разходи

Мегатрон, като оторизиран дилър на John Deere, предлага четири различни пакета*, така че може да изберете най-подходящия за вас и за вашите дейности. Всеки следващ пакет надгражда с редица услуги предходния. Повече подробности и цени на FarmSight пакетите ни ще намерите ТУК.

*Пакетните услуги FarmSight се предлагат само от оторизираните дилъри на John Deere.

 

Какво казват нашите клиенти, които използват FarmSight услугите ни:

Фирма Агроинвент Про ЕООД обработва около 6000 дка в землището на село Дъскот, община Павликени, като съотношението между есенници и пролетници е 50/50.

„Работим с фирма Мегатрон от 2017г. Имаме закупен колесен трактор JOHN DEERE 8345R и самоходна пръскачка JOHN DEERE R4030. Също така използваме услугите интелигентно земеделие, предлагани от компанията. Работим с оперативния център (Operations Center) на John Deere, който много улеснява работата ни. Освен това бях приятно изненадан, че мога да използвам John Deere системите с различни марки машини. Дигитализацията все повече навлиза във всички сектори на земеделието и не бихме работили по начина, по който сме работили преди – стремим се към промяна и усъвършенстване.

Ако колегите фермери имат възможност, да се възползват от FarmSight услугите, които предлага Мегатрон. Имам много добро впечатление от служителите и фирмата като цяло. Винаги са на разположение за въпроси и съдействие“

Георги Георгиев,

Управител на Агроинвент Про ЕООД

 

 

Прочетена 1051 пъти