Печат на тази страница

НОВ ПАКЕТ AUTOTRAC UNIVERSAL 300 - АВТОМАТИЧНО ВОДЕНЕ ЗА СМЕСЕНИ МАШИННИ ПАРКОВЕ

СПЕЦИАЛНАТА ПАКЕТНА ЦЕНА ОТ 7 799€  ВКЛЮЧВА МОНТАЖ И ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ЧАСТИ

Независимо от марката на вашия трактор може да се възпoлзвате от интелигентните решения за прецизно земеделие на John Deere. AutoTrac 300 е одобрен за повече от 600 модела на John Deere и на конкурентни марки.
Новият пакет повишава производителността, като същевременно намалява разходите за гориво, торове и препарати за растителна защита, осигурявайки високо ниво на комфорт. Дори в неблагоприятни условия, като ниска видимост (напр. при работа нощем, при запрашеност, мъгла) или работа на хълмист терен, вашите полета винаги се обработват с безупречна точност. След като изпитате предимствата на AutoTrac, никога няма да пожелаете да се върнете към стария начин на работа.

 

 

polzi

 

 

 

Какви са ползите за вас:

- Водене от висок клас на атрактивна фиксирана цена

- Значително увеличение на производителността

- Икономия на гориво, торове и препарати за растителна защита

- Прецизна работа дори в условия на намалена видимост

- По-малко напрежение за оператора

Ние ви предлагаме и възможности за надграждане:

- SF1 до SF3: 1 990 € + годишен абонамент

- SF3 до RTK: 3 590 € + годишен абонамент

 

Заедно с кампанията AutoTrac Universal 300 стартира и фотоконкурс, който ви дава възможност да спечелите пътуване до завода на John Deere в Манхайм. Необходимо е единствено да споделите ваша снимка как използвате навигационната система на John Deere в специално създадения за целта микро-сайт на кампанията ТУК.

Фотоконкурсът на John Deere за използване на навигационни решения на марката е не само страхотна възможност за вас да споделите как интелигентните решения ви помагат в ежедневната работа, но и да почерпите опит от практиката на другите фермери в Европа. Секцията „Фотоконкурс“ на микро-сайта на ATU 300 е достъпна за всички участващи дилъри на John Deere в тази кампания за Европа. Затова грабвайте телефона или фотоапарата и не се колебайте – направете хубава снимка на вас и вашата машина докато използвате навигационната система на John Deere, независимо от марката на машината! Снимката събрала най-много харесвания в целия конкурс (от всички държави участници) ще изпрати авторът ѝ на незабравимо пътуване до завода и технологичния център на John Deere в Манхайм.

* Предлага се само от участващите дилъри на John Deere до 31 юли 2019. За повече информация се свържете с най-близкото до вас представителство на Мегатрон. Посочените цени са без ДДС.

Прочетена 2607 пъти