Печат на тази страница

МЕГАТРОН НА СРЕЩА С ОБЩИНСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

На 15 и 16 март 2018 г., в гр. Ловеч се състоя Пета национална среща на общинските предприятия и търговски дружества. Във форума участваха близо 100 управители, ръководители и представители, както и заместник-кметове и кметове на общини и общински съветници, а МЕГАТРОН ЕАД беше генерален спонсор на събитието.


Търговският директор на направление Строителна, индустриална и горска техника, Емил Трифонов изнесе интригуваща презентация на тема „Една машина, безброй възможности“ пред гостите на събитието. Той запозна участниците с новостите при самоходните и тракторни косачки John Deere, както и със супер-героят на Bobcat – мини верижен товарач MT55, който работи и в най-тесните пространства и може да се комбинира с над 20 прикачни устройства. Специално за общинските управители беше представена цялата продуктова гама прикачни устройства на Bobcat за озеленяване, парково строителство, пътни ремонти и пътна поддръжка.


Всички участници получиха брандирани фирмени подаръци и рекламни материали от Мегатрон. Благодарим на всички гости присъствали на събитието и с нетърпение очакваме новите ни срещи.

Прочетена 5402 пъти