• JD online shop 3
 • web Slider 1250X350px
 • Kampania chasti stari web banner
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • web banner
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

МЕГАТРОН ПОСРЕЩНА В СТАРА ЗАГОРА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА DEERE & CO САМЮЕЛ АЛЪН

На 10 и 11 октомври 2017 екипът на Мегатрон посрещна в търговско-сервизния център в Стара Загора г-н Самюел Алън - Председател на борда на директорите  и главен изпълнителен директор на Deere & Company и неговия екип. Това е първото посещение на г-н Алън в България, на което бе придружен от г-н Джей. Б. Пен Главен икономически анализатор в Deere & Company, г-н Марк Вон Пенц – Президент на дивизията за земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Азия, Африка и глобалното развитие на направление „трактори“ в Deere & Company, г-н Кристоф Вигер – Вицепрезидент на отдел маркетинг и продажби на земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Северна Африка и Близкия изток в Deere & Company, г-н Чаба Лейко – управляващ директор в John Deere International GmbH, г-н Дирк Бернинг - Мениджър продажби земеделска техника John Deere International GmbH и г-ца Силвия Андрестериториален мениджър за България и Румъния.

В рамките на двудневния си престой представителите на John Deere проведоха интересна и ползотворна среща с екипа на Мегатрон. Гостите не спестиха похвалите си към усърдната работа на служителите на Мегатрон, довела до заслужената лидерската позиция, която компанията продължава да държи през последните години. Високо бяха оценени направените инвестиции в изграждането на модерни търговско-сервизни центрове, отговарящи на високите стандарти и изисквания на John Deere, допринесли за развитието компанията.  

Високопоставените гости посетиха стопанството на г-н Делгянски в Брезово и разговаряха за различните технологии използвани в българското земеделие, подходящите машини за нашите условия и ползите от интелигентните решения на John Deere, позволяващи пълен мониторинг на целия машинен парк.

Г-н Алън и екипът му участваха и в предварително организиран дискусионен форум с 20 земеделски производители, клиенти на Мегатрон, които пристигнаха от всички краища на страната. Всички те дойдоха, за да обсъдят много и важни теми, касаещи както земеделието, така машините използвани в различните етапи от земеделското производство. И фермерите и представителите на John Deere бяха активни, както в задаването на въпроси, така и в даване на изчерпателни отговори. По време на дискусията се наблегна на no-till технологията, която се прилага в САЩ и представлява интерес за българските фермери. Открито се дискутираха предизвикателствата, пред които се изправят земеделските стопани и бяха обсъдени най-належащите проблеми и нужди на родните фермери в земеделието по отношение на техниката. На пресконференцията журналистите получиха от г-н Алън и екипа му изчерпателни отговори на зададените въпроси. А на конкретния въпрос каква е причината за неговото посещение, той обясни че всяка година посещава с екипа си няколко европейски страни, като тази година се е спрял на България, Гърция и Германия. „За нас е важен всеки пазар, а още по-интересни са срещите с нашите дилъри, тъй като те имат преки наблюдения за търсенето на техника John Deere в съответната държава. Ние обсъждаме заедно с дилъра какво повече можем да направим за клиентите си, така че те да бъдат наистина доволни от продуктите и услугите, които предлагаме.“

От постъпването му в компанията през 1975 година Сам Алън е заемал различни позиции в различни отдели, достигайки най-високото ниво в кариерното си развитие през 2010, когато е избран от борда на директорите за председател и главен изпълнителен директор.

Deere & Company е една от най-стабилните световни компании. През 2017 г. тя отново е в топ 50 на най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) според проучване направено от сп. Fortune.

Проучването разглежда ефективността на компаниите по следните девет критерия - иновации, управление на човешки ресурси, използване на корпоративни активи, социална отговорност, качество на управлението, финансова стабилност, дългосрочни инвестиции, качество на продуктите и услугите, както и конкурентоспособност в световен мащаб.    

„Класацията на сп. Fortune за най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) е доказателство, че 60-те хиляди служители на John Deere по света ежедневно са отдадени да служат на клиентите ни, водени от основните ценности на компанията – почтеност, качество, отговорност и иновации,“ заявява Самюел Алън, председател и главен изпълнителен директор на Deere & Co.

Списание Fortune съобщава, че са проучени повече от 1500 компании, като само 50 от тях покриват критериите за най-предпочитани компании в света. В топ 5 на класацията за 2017 г. се подреждат Apple, Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway и Walt Disney.

Deere & Company е световен лидер в предоставянето на  модерни продукти и услуги и е ангажирана с успеха на своите клиенти, чиято работа е свързана със земята – онези които обработват, жънат, обогатяват и се грижат за земята, за да се задоволи драматично  нарастващата нужда в световен мащаб от храна, гориво, подслон и инфраструктура.

Мегатрон е официален представител на John Deere в България вече 20 години. Дружеството представлява също водещите световни компании Kuhn, Bobcat и Doosan - производители на прикачен инвентар, строителна и индустриална техника.

Прочетена 2740 пъти