• JD online shop 3
 • web Slider 1250X350px
 • Kampania chasti stari web banner
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • web banner
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

МЕГАТРОН С РЕДИЦА ПРЕМИЕРИ НА БАТА АГРО 2017

На таз годишното десето юбилейно издание на БАТА Агро, Мегатрон представи на българските фермери най-новите попълнения в продуктовото си портфолио. Сред тях бе впечатляващият нов модел трактор John Deere 8400R с максимална мощност от 450 кс., който заслужено бе в центъра на вниманието. Неговата световна премиера бе само преди два месеца на изложението Сима 2017 във Франция и сме радостни, че успяхме да го представим толкова скоро и на българските фермери.

Интересът на посетителите бе привлечен и от новия комбайн John Deere серия W, който изпъква с голяма си почистваща площ – цели 6,3 кв.м. Клиентите ни сами могат да се убедят в ефективността на почистващата система на предстоящите жътвени демонстрации организирани от Мегатрон.

Представихме разбира се и подобренията при навигационните решения на John Deere, а именно новата антена StarFire 6000, която е с точност на сигнала до 3 см. и повтаряемост на линиите до 9 месеца. Разликата между антените  StarFire 3000 и StarFire 6000, е че StarFire 3000 следи само един гео-стационарен спътник в даден момент, докато StarFire 6000 следи до три гео-стационарни спътника едновременно, откъдето идва и името тройна StarFire точност.  

Друга премиера на щанда на Мегатрон бе новият предсеитбен култиватор на KUHN - Prolander. Това е първата такава машина в историята на френския производител и е предназначена за големите фермери. Към момента се произвежда с работна ширина 6 и 7,5 м, като се очаква производството и на версия с 10 метра работна ширина. Нестандартното при този предсеитбен култиватор е, че може да се ползва и в стърнища за плитка обработка, като за целта има специално закалени работни органи.

Другата машина на KUHN, която за първи път представяме на българския пазар, е Discolander. Това е тежка брана, която се отличава с много голям диаметър на дисковете - 710 мм. и позволява по-дълбока почвообработка, която да замести оранта с плуг.

Интерес сред фермерите предизвика и специално обособения изключително богат сектор за животновъдите на изложбената площ на Мегатрон, който включваше пълната гама техника необходима за животновъдната ферма – силажокомбайн, косачки за пасища, сеносъбирачи, сенообръщачи, балировачки, фолиращи машини, трактори, телескопични и челни товарачи, опаковащи продукти за бали.

Освен многото премиери на машини, представихме и редица нови услуги, от които могат да се възползват нашите клиенти. От началото на тази година всички нови самоходни John Deere машини, предлагани от Мегатрон, са вече с 5 години удължена гаранция. Ползите за нашите клиенти са много – благодарение на удължената гаранция те спестяват от непредвидени разходи, правилно планират разходите си за производство и експлоатация, ремонтите на машините им се извършват само от квалифицирани инженери, износените части се подменят само с оригинални John Deere части, а това гарантира максимална заетост на машините и минимален принудителен престой. Освен това при продажба на самоходната техника с валидна гаранция, тя може да се прехвърли на новия собственик, увеличавайки продажбената стройност на машината.  

Друг важен акцент в услугите на Мегатрон са интелигентните решения за аграрен мениджмънт FarmSight на John Deere, които повишават ефективността и производителността както на машината, така и на оператора. Специално разработените от нашите специалисти различни пакети с FarmSight услуги позволяват на клиентите ни да изберат най-подходящия за тях пакет в зависимост от дейностите, които извършват и спецификата на техния бизнес.

За първи път на БАТА Агро представихме и новия ни отдел за употребявани машини – Мегатрон Selection. Колегите в този отдел изцяло се занимават с техника втора употреба, като целта ни е да намираме качествени машини не само от България. Мегатрон Selection е включена в световната комуникационна система на John Deere, което ни позволява да намерим най-добрата употребявана машина на най-добра цена. Така че, ако клиентите не могат да намерят търсената от тях техника в списъка с наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция колегите. Те ще им помогнат да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от проверени източници, дилъри на John Deere в съответните страни. Предлаганите от нас машини втора употреба са специално подбрани, преминали експертна проверка и сервизирани. Мегатрон разполага с технически ресурси и кадри, така че да сме конкурентни и на пазара за техника втора употреба.

 

Прочетена 3367 пъти