• JD online shop 3
 • 1For Megatron
 • pick yours make it yours hero bg
 • doosan 2
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

DEERE TOUR 2016 БЪЛГАРИЯ В СТАРА ЗАГОРА, ПЛЕВЕН И ДОБРИЧ

На 19, 21 и 26 април в базите на Мегатрон в Стара Загора, Плевен и Добрич се състояха екслузивните Дни на отворените врати, част от европейското турне на John Deere - DEERE TOUR 2016. Радваме се, че събитията преминаха при изключителен интерес от страна на земеделските производители и лошото време в Добрич, не ги отказа да посетят базата на Мегатрон. По време на трите събития над 300 фермери се възползваха от възможността да управляват на най-новите модели трактори John Deere и сами да се уверят в отличното представяне на автоматичните трансмисии при транспорт с ремарке и при работа с прикачен инвентар.

Тестовото шофиране в Стара Загора беше организирано на пистата на летището, а тракторите John Deere, които непрекъснато сменяха своите оператори, бяха модели 6195M, 7230R и 8370R, теглещи зърнено-шнекови ремаркета Perard и самотоварещо се ремарке за бали Anderson. Настоящите и бъдещи клиенти на Мегатрон, които ги управляваха, не спестиха суперлативите си за автоматичните трансмисии, впечатлени от гладкото включване на предавките при транспорт.

В Плевен тест-драйва се проведе в демонстрационното поле на Мегатрон. Машините, очакващи своите оператори, бяха трактор 8370R агрегатиран с продълбочител Terraland със 7 тела и трактор 6195M оборудван с дискова брана KUHN Optimer 5003. Всички, които участваха в тестовото шофиране изказаха своите позитивни впечатления от представянето на автоматичните трансмисии на тракторите, теглещи тежък прикачен инвентар. 

На последното дъждовно и доста хладно събитие в Добрич, клиентите управляваха трактори 7230R и 8370R с ремаркета по предварително организиран маршрут, а моделите 6195M и 6155R бяха тествани в големия вътрешен двор на базата на Мегатрон. Радваме се, че и тук фермерите тествали машините коментираха с нескрито удоволствие отличното представяне на тракторите John Deere.

Събитията продължиха с кратки презентации на най-новите технологии използвани в земеделското машиностроене и интелигентните решения на John Deere, както и с представяне на 3-те златни и 10-те сребърни медали за иновации спечелени от John Deere на Агритехника 2015 в Хановер. След презентациите, над 300 земеделски производители наблюдаваха сложния тест, направен пред очите им, за измерване на теглителната сила на трактор 8370R. С този тест, извършен за първи път в Небраска, модел 8370R поставя световен рекорд за най-висока теглителна мощност сред стандартните трактори от този клас - 253 кВт или 343 к.с. Резултатът от трите теста в Стара Загора, Плевен и Добрич за пореден път е категоричен - 8370R закова на 253 кВт / 343 к.с.

Отличното представяне на тракторите, както на тест-драйва, така и на теста за измерване на най-висока теглителна мощност, е поредното доказателство, че John Deere показва резултати в реални условия и смело стои зад мотото на Европейското си турне: "ЛИДЕРЪТ Е САМО ЕДИН"! ... А стотиците фермери, посетили събитията в базите на Мегатрон в Стара Загора, Плевен и Добрич се увериха в това за пореден път с очите си.

Екипът на Мегатрон благодари на всички земеделски производители, които отделиха от ценното си време и присъстваха на събитията DEERE TOUR 2016!