• JD online shop 3
 • ATUSlider 2020
 • Kampania chasti stari web banner
 • Bobcat Size edit
 • banner gradat.bg
 • animals
 • Facebook homepage slider
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

Влажна царевица. Трудна за работа слама. Далеч от идеалните условия за жътва, притиснати от времето. Всички сме изпитвали тези затруднения. Разполагате с кратко време за прибиране на реколтата и по-малка печалба. Имате нужда от повече продуктивност и ниски загуби. Имате нужда от комбайн, който може да свърши цялата работа – ден и нощ, сезон след сезон.

Имате нужда от комбайн X9. Тези нови комбайни доставят средно до 45% повече жътвен капацитет за всякакви култури, без да жертват качеството на зърното – и всичко това използвайки 20% по-малко гориво1. X9 1100 може да ожъне до 12 ха за час пшеница и може да прибере до 180 тона за час високодобивна царевица, което е повече от достатъчно да запълни 7 полу-прикачни ремаркета за час.

Такава е прибиращата мощ на X.

 

X9 1000

X9 1100

Двигател

John Deere PowerTech™ PWS 13.6 л  

John Deere PowerTech™ PWS 13.6 л  

Максимална мощност

630 к.с.

690 к.с.

Трансмисия

ProDrive XL 

ProDrive XL 

Бункер

14 800 л

16 200 л

Разтоварване

159 л/сек

186 л/сек

Ширина на работния канал

1720 мм

1720 мм

Ротори

2 x 3,51 м.

2 x 3,51 м.

Диаметър на ротора

60,1 см

60,1 см

Почистваща площ

6,97 м2

6,97 м2

 

Капацитет

3

Двоен сепаратор

Два 60 см ротора с увеличена овършаваща площ от 45% и сепарираща площ от 80%1 за по-добро овършаване и сепариране при култури с голям обем.

Почистваща система

Новата почистваща система предлага 36% повече почистваща площ1 за ефективно пълнене на бункера с чисто зърно дори при най-тежки условия на жътва.

По-голям отвътре

Дори с 45% по-голяма овършаваща площ и 80% по-голяма сепарираща площ, външните размери са почти същите като при S790, за тесни завои и транспорт1.

4

Бързо разтоварване

Разтоварете пълен бункер за около минута и половина —до 189 литра в секунда! Изберете измежду три дължини на шнека.

Спестете време и подобрете логистиката

Чрез In-field Data Sharing (споделяне на данни от полето), можете да споделяте карта с извършена работа и насоки за повишаване на ефективността. Machine Sync позволява на комбайна да контролира скоростта, посоката и позицията на трактора с ремарке за разтоварване, за да автоматизирате процеса по време на работа.

По-широка наклонена камера

23% по-широка наклонена камера, за да обработва допълнителен поток на материала и за по-широки хедери.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ефикасност

 5

По-ефективен двигател

Новият 13.6-литров двигател John Deere доставя до 45% повишен жътвен капацитет, като се нуждае само от 11% повече конски сили в сравнение с S7901.

 

Контрол на скоростта без усилия

30% повече въртящ момент, за справяне с по-големи натоварвания с плавно повишение на мощността чрез новата трансмисия ProDriveTM XL.

Система за задвижване на ремъците

Нашата опростена система за задвижване с ремъци използва по-големи шайби и по-дълги ремъци за подобряване предаването на мощност и намаляване на износването.

 6

20% по-малко гориво2

Не само двигателят допринася за по-ниските разходи за гориво, а всеки детайл от конструкцията. Ремъците, трансмисията, системата за растителни остатъци, роторите и по-ниските обороти в минута – всички те играят роля в пестенето на пари от гориво.

 

Подобрена система за растителните остатъци

Новата система разстила остатъците на по-голяма ширина - до 15 м.; двуетажният дизайн осигурява по-добър въздушен поток за равномерно разпределение с по-малка консумация на енергия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много-функционалност

 7

Вградена интелигентност

От вграденият приемник StarFire™ до 5 години JDLink™ Connect, новите X9 комбайни идват подготвени да улеснят вашата жътва.

Настройте го и забравяте

Автоматично поддържайте настройките на комбайна, които сте избрали чрез Combine Advisor™ и ActiveVision™ камери, за подобряване на качеството на зърното и за намаляване на загубите.

Изберете колесен или верижен модел
Веригите осигуряват подобрена флотация и ви позволяват транспортни скорости до 40 км/ч.

 8

Лесна смяна на контрабарабаните

По-леки контрабарабани, правят преоборудването за други култури лесно.  

Намалено задръстване

Модулираният реверс на наклонената камера ѝ позволява да се включи в реверсивно движение при пълни обороти на двигателя, за да се намали вероятността от задръстване при тежки култури.

Контрол от кабината

Чрез дисплей 4600 CommandCenterTM, контролирате разгъването и сгъването на мощния шнек и регулируем дефлектор за по-лесно разтоварване и обработка на растителните остатъци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Вътрешен тест на комбайн X9 1100.

2 Вътрешно сравнение между комбайни X9 1100 и S790, въз основа на полеви условия, за единица добив.

3 Полу-прикачни ремаркета с 27 т.

Показан е модел от предварителното производство. Спецификациите и дизайна подлежат на промяна.

View the embedded image gallery online at:
http://megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleria319019158e

Програмата за рециклиране на части John Deere Reman използва само 100% оригинални части John Deere с гаранция за съвместимост и техническа годност. Всеки един компонент е произведен и фабрично възстановен в съответствие с най-новите изисквания за производство на оригинални части и всеки етап на процеса се контролира – от разглобяването до крайния продукт. Това е единственият начин да гарантираме върховата производителност, която очаквате от своята самоходна John Deere машина.

Накратко: получавате 100% оригинални части с 12 месеца гаранция и спестявате до 50% от цената на нови части.

Възползвайте се сега от специалните ни условия за Reman двигатели, двигателни блокове, трансмисии и съставните им компоненти, за които ще получите 27% отстъпка.

 

 

 

Предимствата за вас:

 • С John Deere Remanспестявате до 50% от цената на нови части
 • Специална отстъпка от 27% за Reman двигатели, двигателни блокове, трансмисии и съставните им компоненти
 • John Deere качество и 12 месеца гаранция
 • Произведени специално за вашата машина
 • Фабрично възстановени в съответствие с най-новите спецификации
 • Тествани да бъдат съвсем като нови
 • Бърза смяна и ремонт за минимален принудителен престой
 • Налични на склад
 • По-екологично съобразни

Обадете се още днес и попитайте за специалната ни програма за рециклирани двигатели, двигателни блокове, трансмисии и съставните им компоненти.

Black 5566

 

View the embedded image gallery online at:
http://megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleria04e2daecd2

Скъпи клиенти, партньори и приятели на Мегатрон,

С много болка и тъга ви съобщаваме, че ненадейно ни напусна нашият колега и приятел Лъчезар Иванов, управител на база Мегатрон, Българово.

Лъчезарен Лъчезар – така ще го запомним… усмихнат, жаден за живот, пълен с енергия, страхотен колега и приятел!

Светлина по пътя ти, Лъчо!

Почивай в мир!

Уважаеми клиенти и партньори,

С възстановяването на стандартния ритъм на работа, имаме удоволствието да ви запознаем с нашите нови, още по-добри условия при закупуване на части за избрани модели машини с марка Bobcat и Doosan. Това е един от начините ни да подкрепим вашия бизнес в тези нелеки времена.

Възползвайте се сега от атрактивните ни отстъпки – до 70% за налични на склад части Bobcat и Doosan. Набавете необходимите ви части на чувствително по-ниски цени, спестявайки не само ресурси, но и време. Подбрали сме артикули, необходими за ремонт на основни компоненти, за да гарантираме сигурността на машините ви и да намалим максимално вашите разходи.

Комбинацията на вече намалените ни с 30% цени на масла с оптимизираните цени на налични резервни части, прави поддръжката на машината ви още по-достъпна, като в същото време запазва висока цената ѝ на вторичния пазар.

Свържете се с наш представител във вашия регион тук, за да получите най-добрата за вас оферта за обслужване и ремонт от Мегатрон.

*Предложението е валидно до изчерпване на количествата на склад.

Уважаеми клиенти,


До 31 август 20
20 г. може да се възползвате от промоцията ни на смазочни продукти John Deere. Срещу всяка закупена разфасовка масло (от 1000 л., 209 л, 55 л. или 20 л.) получавате определен брой точки. В края на промоцията ще може да замените събраните точки срещу избран от вас оригинален John Deere артикул (или комбинация от няколко артикула) от публикуваните в промоционалната ни брошура. Подбрали сме за вас разнообразни John Deere артикули, с които да зарадвате себе си или вашите близки.

ПОВЕЧЕ ЛИТРИ, ПОВЕЧЕ ТОЧКИ, ПОВЕЧЕ ОРИГИНАЛНИ JOHN DEERE АРТИКУЛИ

Може да получите брошура "ПРОМОЦИЯ НА СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ JOHN DEERE" от наш служител в отдел „Части“ във всяко едно представителство на МЕГАТРОН. В брошурата ще намерите всички артикули участващи в промоцията, които може да получите срещу събраните от вас точки. Вижте електронния вариант ТУК.

 Untitled 1 01

Предизвикайте възможностите и капацитета на своя комбайн – изправете се срещу John Deere.

Ние сме толкова убедени в производителността на нашите комбайни от серия T, че каним собственици на подобни комбайни от марките Claas и New Holland да се съревновават хедер до хедер с John Deere. В едно и също поле, с една и съща култура, в един и същи ден. Изпробвайте своя комбайн, за да разберете може ли той да победи комбайн от серия T.

Това, което трябва да направите е да се регистрирате ТУК с вашия Claas или New Holland комбайн и да заявите желание за участие до 18-ти юни 2020 год.

Ако спечелите съревнованието с вашата машина ще получите и парична награда от 15 000 Евро.

В рамките на седмицата след приключване на периода за регистрация, John Deere ще избере един участник, спрямо критериите и по условията подробно описани в „ОБЩИ УСЛОВИЯ“, които ще намерите в микросайта на кампанията ТУК.

С какви комбайни може да се участва?

Избраният участник може да използва само комбайните, посочени по-долу, които ще се изправят в съревнованието само срещу съответния комбайн John Deere, също посочен по-долу:

JOHN DEERE

CLAAS

 

NEW HOLLAND

MY17-MY20

<MY19

MY20

<MY20

T6X0

T5X0

Lex 6X0

Lex 7X0

Lex 6X00

Lex 7X00

CX 7.X0 CX 8.X0

CR 7.X0 CR 8.X0

Lex 6X0

Tuc 5.X0

Lex 5X00

Tuc 5.X0

CX 7.X0

 

 

Паричната награда, която може да спечелите, ако победите в съревнованието:15 000 Евро за съревнование срещу комбайн от серия T.

Регистрирайте се ТУК и се запознайте с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за участие в кампанията „Предизвикателство за комбайни 2020“ на John Deere.

 

View the embedded image gallery online at:
http://megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleriaddc347356a

Търговската марка Bobcat е позната в целия свят с изобретяването на мини товарача. Това става преди повече от 60 години, а днес всеки втори мини челен товарач в света е Bobcat. В това разбира няма нищо случайно, защото освен иновативната концепция при разработката им, мини товарачите притежават най-голям брой патенти в индустрията, най-много нововъведения и отличителни характеристики в дизайна. 

Ако искате и вие да станете част от голямото семейство на Bobcat, сега е моментът да се възползвате от още по-добри условия за цялата продуктова гама на мини челните товарачи – с до 23% отстъпка за всички машини на склад. И това не е всичко: само Bobcat се предлага стандартно с 5 години гаранция от Мегатрон, официалния дистрибутор на бранда за България и Западни Балкани.

За повече информация се свържете с наш търговски специалист тук.

*Кампанията е валидна до изчерпване на наличностите.

Жътвата тепърва предстои, а за бързото и чисто прибиране на реколтата са отговорни изцяло зърнокомбайните и разбира се техните оператори. Точно това е темата на интересна статия публикувана в немското списание “Bauernzeitung” през 21 седмица на 2019 г. В нея са отразени резултатите от тестове за производителност на различни марки роторни комбайни, проведени от университета в Гьотинген. Всички машини са оптимизирани предварително за максимална производителност с помощта на експерт. Тестовете са преминали под зоркия поглед на Jonas Lorenz, Проф. др.-инж. Frank Beneke и Carsten Heftrig, а ввтор на статията е г-н Möbius, който любезно ни я предостави за превод и публикуване. 

По време на жътва, високата производителност и високото качество са нещата, които един комбайн трябва да предоставя едновременно. Как допълнителната автоматизация на комбайните може да помогне за подобряване на продуктивността и намаляване умората на оператора ни показва проучване на Университета в Гьотинген, Германия.

Когато се планира капацитета на овършаване, възниква въпросът дали трябва да се вземат предвид резервите от производителност под формата на по-голяма машина или е по-добре да се използва пълния капацитет на комбайна. Вземането на правилно решение е трудно поради различните жътвени условия и желаната производителност. Всеки фермер си спомня трудните жътвени условия през последните две години в Германия – 2017 беше изключително влажна, последвана от дълги периоди екстремна суша през 2018.

Сега на практика се използва само част от реалния капацитет на комбайна. Следователно значимостта на преосмисляне на процеса на прибиране на реколтата е безспорна. Експертите по зърнокомбайни изчисляват, че само 50% от действителния капацитет на комбайна се използва на полето. Основен компонент за по-доброто използване на действителния капацитет е последователната и непрекъсната оптимизация на машината. Автоматичните системи при комбайните са актуален подход за повишаване на производителността при жътва и намаляване на разходите. Резултатите от проучването направено от автора, показват че могат да се постигнат до 20% по-висока производителност с оптимизирана машина, в сравнение с неоптимизирана. Но възможно ли е да се увеличи производителността без да се намали качеството и в същото време да се намалят разходите за процеса?

Оптимизация на роторни комбайни

В рамките на практически тест през 2018, по време на обучение за комбайни в близост до Mosonzolnok, Унгария, беше проучено влиянието на оптимизацията при различни машини (роторни комбайни) от различни производители. Целта на оптимизацията беше да се достигне максимална производителност с добър поток на масата и качество на продукцията. При този тест бяха събрани 109 проби с пшеница от бункерите на машините в периода юни-август 2018.

View the embedded image gallery online at:
http://megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleriab9c9e8d6b8

Всички машини жънаха в едно и също поле, така че жътвените условия са почти едни и същи. За да се установи влиянието на оптимизацията при качеството на зърното (следователно и по-доброто използване на машината), беше определено количеството на счупени и цели зърна. По време на обучението на група оператори им беше дадена задача да оптимизират комбайните от различни производители за продуктивност (по-добър поток на материала и по-добро качество на продукцията) с помощта на експерт.

Ако вече трескаво си търсите висококачествена тракторна косачка, попаднали сте на правилното място! Предлагаме ви един от нашите топ модели на изкушаваща цена само до 15 май 2020 г. И това не е всичко – може да се възползвате от безплатна доставка до посочен от вас адрес, а за пускането в експлоатация, ще се погрижи наш специалист, спазвайки изискванията на СЗО за предпазване от COVID-19. 

Запознайте се с John Deere, модел X146R:

  4-тактов двигател
 ♦ Мощност: 16.8 к.с.
 ♦ Хидростатична трансмисия
 ♦ Ширина на косене: 92 см.
 ♦ Вместимост на колектора за трева: 300 л.
 ♦ Активиране на косилния апарат: електрическо
 ♦ Редовна цена: 8438 лв. с ДДС
 ♦ Промо цена: 7599 лв. с ДДС

Модел X146R на John Deere е от гамата тракторни косачки със задно събиране на окосената трева. Комбинацията от надеждност, издръжливост и мощност са едни от най-важните характеристики, които проличават още в конструкцията - от роботизирано заварената стоманена рамка до чугунения преден мост. X146R е идеална за перфектно косене на малки и средни площи. Тя е лесна за управление, с удобно и ергономично място за оператора и висококачествени предни светлини.

Ние, от Bobcat сме фокусирани върху това да направим следващите 60 години още по-успешни от последните 60. Това се случва точно сега чрез въвеждането на нови продукти и технологии - и вие можете да бъдете част от него!

Нови продукти. Нова технология. Обновен дух.
2019 беше безпрецедентно успешна година за Bobcat - и искаме да ви благодарим за това! Но досегашния ни успех не означава задължително автоматичен успех и през следващите години.

Искате ли да видите какво следва от Bobcat? Е, отговорът е Бъдещото е сега!

Bobcat създаде индустрията за компактно оборудване преди повече от 60 години. И сега ние я прераждаме наново! Напредъкът е неизбежен. Разликата между компаниите, които идват и си отиват, и тези, които издържат теста на времето, е способността им последователно да намират енергията да управляват тази промяна. Да води, да не следва. Bobcat управлява тази промяна с увереност, която може да бъде спечелена само с десетилетия опит - наш и ваш!

Новият дух дава възможност на хората да постигнат повече
Успехът на Bobcat сe дължи както на нашите служители, така и на нашите дилъри. Новото ръководство на Bobcat, което започна през 2019 г., е напълно решено да направи и постигне повече от всякога. Чрез новите ни инвестиции - нашия щаб на EMEA в Добрис, Център за разпространение в Хале и Центъра за развойна дейност в Минеаполис - ще можем да поддържаме предимството си в технологиите, иновациите и обслужването на клиентите. Bobcat създава култура, чрез която можем непрекъснато да внедряваме иновации, които подпомагат нашите процеси, продукти и хора.

Лавина от нови продукти през 2020 г.
Bobcat е тук, за да води, а не да следва. Ето защо иновациите в продуктите са основният ни фокус и двигател по пътя към нашата визия - да бъдем лидерът в компактното оборудване.
И ние не просто говорим - ние го осигуряваме за да обслужваме по-добре нашите клиенти! Тези от вас, които са били с Bobcat от десетилетия, ще потвърдят, че в историята на Bobcat няма нито един конкурент, който може да се сравни с нашия темп на иновации и развитие.

Предложението на Мегатрон е отправено към собствениците на стари John Deere приемници, които ще имат възможността да ги заменят с най-новите към момента на специална, по-ниска цена само до края на април 2020 г.

Представянето на приемника StarFire iTC през 2004 г. донесе лидерска позиция на John Deere в автоматичното водене на машините в индустрията, с добре познатият жълт „купол“ монтиран върху кабината, поддържащ редица приложения на глобалната навигационна спътникова система (GNSS). От януари 2021 г. тези приемници вече няма да могат да получават коригиращите сигнали SF1 и SF2. След тази дата автоматичното управление AutoTrac ще работи само с най-прецизния RTK сигнал, въпреки че приложения като Section Control (контрол на секциите), документиране и паралелно следене, все още ще бъдат налични използвайки по-стари дисплеи GreenStar 2630 или 1800. 

За да се възползват от предимствата на най-съвременната технология при сателитните приемници, собствениците на стари приемници StarFire iTC ще могат да ги върнат на Мегатрон и да закупят с отстъпка до 500€ най-новия приемник, 4-то поколение - StarFire 6000. Предложението се отнася не само за приемника, но също и за по-прецизния коригиращ сигнал SF3 (до 3 см.), както и за дисплеите от 4-то поколение Gen4 4240 или 4640 GreenStar Display, които също се предлагат на по-ниска, атрактивна цена.

Голяма част от собствениците на машини John Deere използват сателитен приемник за навигационната система AutoTrac, но технологиите напреднаха изключително много през последните две десетилетия и междувременно бяха представени допълнителните функции като Section Control (контрол на секциите) на пръскачките и тороразпръскващите машини. Точно както мобилните телефони разчитат на все по-мощен хардуер, за да работят по-добре, така е и с най-новите приемници на John Deere, които се отличават с подобно технологично усъвършенстване.

Веднъж преминали на по-високо технологично ниво с новите приемници StarFire 6000, клиентите ни ще се възползват от по-бързо получаване на сигнал, съвместимост с ISOBUS дисплеи, безжични софтуерни актуализации и ПИН код за заключване на системата, за да се предотвратят евентуални кражби.

Позвънете още днес на *5566, за да получите подробна информация от специалистите ни в отдел Прецизно земеделие за актуалните цени и отстъпките валидни до 30.04.2020 г.

Знаем, че социалната изолация не е за всеки и е трудно да я приемем за наше ежедневие. Още по-трудно е, когато трябва да обясните на своите малки деца, че не може да излизат навън. Ако имате нужда от известно време, в което да свършите трупащите се домашни задължения или работите от вкъщи и трябва да отметнете куп задачи и имейли, или просто искате да се забавлявате с вашите деца, ето нашето предложение:

Решихме да разведрим дневния ритъм и да предоставим възможност на малките фермери и почитатели на John Deere да развихрят своето въображение и креативност. 

Предлагаме ви няколко подбрани страници с графични рисунки на машини John Deere, които вашите малчугани ще могат да оцветят, украсят и да им вдъхнат живот и артистичност.

Единственото, което е необходимо, е да натиснете/кликнете върху файловото изображение и да изтеглите файловете, които съдържат 13 страници с картинки - готови за оцветяване.

Всеки от нас изпитва истинска наслада, когато види добре поддържан озеленен двор. Особено впечатление прави тревата – зелена, прецизно окосена, гъста и мека като килим. Това е резултата, когато са полагани добри грижи за нея, а тя се отблагодарява подобаващо на стопаните си. Удоволствието да ходиш по такава трева е несравнимо, затова за тези от вас, на които тепърва им предстои да създадат своята райска градина, предлагаме няколко ценни съвета.

Поддържането на тревните площи e една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим. При неправилни и недостатъчни грижи може да се компроментират и най- прецизно създадените тревни площи.

От изключително значение за добре изглеждащата и здрава морава са косенето, торенето, поливането, мулчирането, вертикулирането.

I. Косене

111r4c015501 rrd

Косенето оказва влияние върху гъстотата, устойчивостта и дълготрайността на тревния чим. Изразява се в регулиране височината на тревостоя. С това се осигурява по-голям достъп на светлина и въздух до възела на братене и до най-ниските приземни части на тревите, което стимулира издънкообразуването и увеличава тяхната асимилационна повърхност.

ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ Е НАША ГРИЖА!

 

Уважаеми клиенти и партньори,Нашата мисия е да предоставяме най-доброто обслужване и предвид създалото се напрежение с разпространението на Коронавирус (COVID-19), разбираме опасенията Ви относно Вашето здраве и това на Вашите близки. Уверяваме ви, че нашите основни приоритети са да продължим да Ви предоставяме най-доброто обслужване, като едновременно с това се грижим за безопасността на нашите служители и клиенти.

Искаме да Ви уведомим, че въпреки обявената извънредна ситуация, търговските и сервизни екипи, в това число и отдел "Части" на Мегатрон са на Ваше разположение, както обикновено. Всички наши бази и магазини функционират при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

 Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби:

 • Бърза и лесна комуникация по телефон с нашите екипи;
 • Възможност за скайп/онлайн срещи с търговци;
 • Осигуряване на дезинфектанти в представителствата ни;
 • Обстоен инструктаж на персонала относно спазване на най-високи хигиенни мерки;
 • Индивидуални срещи с търговците на Мегатрон по заявка на клиента, провеждащи се на 2 метра разстояние;
 • За допълнително открити неизправности, както и за приключване на ремонта, комуникацията се извършва по телефон;
 • За Ваше спокойствие и с цел опазване здравето на Вас и нашите служители, препоръчваме доставката на части да става по куриер;
 • Възможност за плащане по банков път на извършените услуги.

Защитете важните за вашия бизнес машини с новата гаранция от Bobcat и Мегатрон!

Bobcat Protection plus

Мегатрон предлага нови, по-добри гаранционни условия за всички продукти с марка Bobcat. От началото на 2020 година всички машини Bobcat вече се предлагат стандартно с нова, удължена гаранция: 5 години или 3 000 моточаса, което осигурява спокойствие на собственика и по-висока след продажбена стойност на машината.

Какви са ползите от удължената 5 годишна гаранция:

 • Увеличаване на заетостта на машината и намаляване на времето за поддръжка и сервиз: сигурност, благодарение на надеждността на вложените оригинални части

 • Предварително планирано техническо обслужване по стандартите на Bobcat

 • Оптимизация на разходите: PROTECTION PLUS® ви дава възможност да оптимизирате вашите финанси като намалите значително разходите по поддръжка на машините за целия 5-годишен период

Възползвате се от една от най-развитите сервизни мрежи в бранша с 11 търговски и сервизни центрове, високата експертност на сервизните ни инженери, оборудвани мобилни екипи, кратко време за реакция и голяма наличност на части и консумативи на склад.

Какво включва удължената 5 годишна гаранция PROTECTION PLUS®:

 • Сервизно обслужване, направено от оторизиран сервиз, по стандартите и предписанията на Bobcat с оригинални резервни части и консумативи. PROTECTION PLUS® включва цялостна гаранция на машината като части и производствени дефекти*.

*: не важи за износващи се части и елементи за поддръжка.
Прилагат се някои ограничения и за горивната система, за транспорт и заместващи машини, акумулатори и хидравлични бързосменници.

Компактната, лека и оптимизирана конструкция на пръскачките от серия M700/M700i осигурява лесна употреба, максимално полезно време за работа и ниски експлоатационни разходи. С вместимост на резервоара 2400, 3200 или 4000 литра и двойно или тройно сгъващи се стрели (с работна ширина от 18 до 30 метра), тези пръскачки са идеални за средни и смесени стопанства. Отличават се с модерни автоматични системи като BoomTrac или контрол на секциите, както и богат избор от опции, допълнително увеличаващи продуктивността. Повече подробности ще намерите в брошурата ТУК.

Добре дошли в новото измерение на лесното и ефективно пръскане сезон след сезон. Обадете се на кратък номер *5566 (безплатно от цялата страна) и поискайте вашата индивидуална оферта. 

Новият премиум гатор John Deere XUV 865R е най-комфортният модел произвеждан до момента от гамата cross-over превозни средства за всякакъв терен. Този модел комбинира вече доказалата се производителност на XUV 865M с богат избор от допълнителни лесни за използване от оператора функции, включително и луксозна кабина.

Стандартните спецификации включват безстепенна трансмисия, както и възможност за избор на четири-колесно задвижване, серво управление, напълно независимо окачване и електрическа система готова за добавяне на прикачно оборудване. Обезшумената, напълно оборудвана кабина предоставя комфортни седалки тип автомобилни, за до трима души при off-road шофиране, лесно отваряне на вратите разполагащи с дръжки като при автомобилите, напълно отварящо се предно стъкло и доказана, изключително ефективна отоплителна, вентилационна и климатична система.

В допълнение, интериорът на кабината е в меки светлокафяви цветове, с ергономично преработен дизайн, с лесни за използване контроли в автомобилен стил, които сега са удобно разположени в центъра на арматурното табло.

Спецификациите при R модела включват напълно затворена кабина с богата гама стандартни функции, включително регулируема седалка тип „пейка“, волан с възможност за настройка на позицията, сенници, чистачка за измиване на предното стъкло, плюс електрическо окабеляване за прикачане на допълнително оборудване, както и LED светлини.

John Deere XUV 865R Gator utility vehicle studio

Моделът XUV 865R се задвижва от 854 кубиков три-цилиндров дизелов OHV двигател с водно охлаждане, с 23 к.с. при 3600 об/мин, с максимална скорост от 50 км/ч. Системата за задвижване на четирите колела разполага с автоматично блокиращ диференциал и монтиран на арматурното табло електронен превключвател за лесно управление.

Дръжте под око разходите по комбайна

КОЛКО ГОЛЯМО Е ИЗНОСВАНЕТО ПРИ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА КОМБАЙНИ?

 

В много селскостопански компании комбайнът е и продължава да бъде машината с най-голям разход на парични ресурси. Ето защо е важно да се знаят експлоатационните разходи за обработка, поддръжка и работа на една машина. На практика обаче се наблюдава периодично, че както земеделските производители, така и подизпълнителите не са достатъчно наясно с разходите на комбайна.

 Picture1                                                                        Picture2
 Kомбайн John Deere от серия S700 като пример за роторната система за овършаване                                                                                                                          Lexion на Claas представлява хибридната система за вършитба

 

Съответно, единствената възможност, която им остава е да зависят от база данни, като тази на Асоциация за технологии и строителство в селското стопанство (KTBL) или да се обърнат към информация от Консултативен съвет за рационализация на селското стопанство (RKL). Често обаче няма точна информация или данни за разходите за поддръжка, ремонт или износване от различните производители. Въпреки това е необходимо да сме наясно с тези разходи, за да можем да вземем предвид стойността на даден продукт през целия му експлоатационен живот.

В хода на магистърска дисертация в Университета в Хохенхайм, под ръководството на проф. Карлхайнц Кьолер, темата за износването на комбайните беше анализирана обстойно.

Разходите за износване при експлоатация са получени с помощта на проучване сред клиентите, проведено в цяла Германия. По време на проучването, всички износващи се части, както и всички части свързани със задвижването бяха анализирани. Всички компоненти, които са били заменени по време на непланиран ремонт, не са взети под внимание.

По време на проучването е събрана информация от 55 машини. Тези машини включват 25 Claas хибридни комбайни, 14 двуроторни комбайни New Holland  и 16 едно-роторни John Deere  комбайни. Средно всяка машина е преминала през шест жътви и е ожънала приблизително около 4 000 ха.

Разликата между системите за овършаване

Резултатите установяват ясни разлики между системите за овършаване. Разходите за износване са средно 4.03 € / ха при хибридните комбайни.

Комбайните, които са с два ротора, генерират разходи за износване от 3,93 € / ha, докато машините само с един ротор дават разход от само 2,42 € / ha. Точните резултати са показани на Фигура № 1. Разходите за износване също могат да се изчислят на тон от добив зърнена култура.

Възпoлзвайте се от интелигентните решения за прецизно земеделие на John Deere независимо от марката на вашия трактор. Системата за автоматично водене AutoTrac Universal 300 (ATU300) работи както с John Deere, така и с машини на конкурентни марки - одобрена е за повече от 600 модела на различни производители. ATU300 спомага за повишаване на производителността и намаляване на разходите за гориво, торове и препарати за растителна защита. Дори в неблагоприятни условия, като ниска видимост (напр. при работа нощем, при силна запрашеност, гъста мъгла) или работа на хълмист терен, вашите полета винаги се обработват с безупречна точност. След като изпитате предимствата на AutoTrac, никога няма да пожелаете да се върнете към стария начин на работа.

Пакетът AutoTrac Universal 300 включва:

  ü  приемник StarFire 6000, проследяващ паралелно до 3 коригиращи сигнала

  ü  четвърто поколение ISOBUS сертифициран дисплей Gen4 4240 с AutoTrac активация

  ü  кормилен комплект AutoTrac Universal 300

ВЗЕМЕТЕ САМО ДО КРАЯ НА АПРИЛ 2020 ПАКЕТ ATU300 НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 7 799€*

polzi

 Какви са ползите за вас:

-          Водене от висок клас на атрактивна фиксирана цена

-          Значително увеличение на производителността

-          Икономия на гориво, торове и препарати за растителна защита

-          Прецизна работа дори в условия на намалена видимост

-          По-малко напрежение за оператора

Посетете специално създадения микросайт ТУК, за да научите повече за нашето предложение.

* Посочената цена е без ДДС. Цената включва само базов монтаж на ATU300. Кампанията се предлага само от участващите дилъри на John Deere и е в сила до 30 април 2020. За повече информация се свържете с най-близкото до вас представителство на Мегатрон.

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че от 1 януари 2021 година, GPS приемниците Starfire ITC на John Deere няма да могат да приемат коригиращите сигнали SF1 и SF2. Причината за това не е в John Deere, нито в INMARSAT (компанията, която осигурява честотната лента за нашите сигнали за корекция SF1 и SF2), а е резултат от актуализирането на правителствените сателити, които John Deere използва за своя сигнал. По-новите сателити ще излъчват L5 сигнал, който iTC приемниците няма да могат да разпознават след смяната на 1 януари 2021. Това означава, че без корекционен сигнал приемниците StarFire iTC ще се върнат към сигнала EGNOS, а функцията „RTK Extend“ няма да работи след 1 януари 2021 г. iTC приемниците все още ще могат показват покритие, да документират или пък да се използват за секционен контрол (в някои случаи) с помощта на WAAS сигнала.

Приемниците StarFire 3000 и StarFire 6000 на John Deere няма да бъдат засегнати от тази промяна. Ако работите с iTC приемник на John Deere, Ви препоръчваме да се свържете с нашите специалисти на кратък номер *5566.