• JD online shop 3
 • 1For Megatron
 • doosan 2
 • animals
 • combines 2
 • forestry
 • John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 448

Програмата Expert Check на John Deere не е обикновена програма за поддръжка. Тя използва по-добри инструменти, разчита на по-добра информация, винаги се отплаща и се предлага единствено от оторизираните дилъри на John DeereНашите експерти извършват обстойна техническа диагностика, като използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни изключително за дилърите на John Deere.

ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА ТРАКТОРИ ОТ СЕРИИ 6030;; 6R; 7R И 8R

Вашият трактор не е като всеки друг. Нито пък нашите специално обучени и сертифицирани техници. Дълбоките им познания за вашата машина се базират на многосезонни данни от полетата по целия свят. Те знаят точно къде да погледнат първо и на кои компоненти да обърнат специално внимание. Ще забележат дори и малките дефекти, за да не се превърнат те в сериозни проблеми през следващия сезон. Ще подготвят вашия трактор за работа с върхова производителност, точно когато тя трябва да е 100%. Само Expert Check /експертна проверка/ може да направи това за вас.

Цената на Expert Check /експертна проверка/ за един трактор (от серии 6030; 6М; 6R; 7R и 8R) е 99,99 лв. без ДДС. Програмата включва обстойна проверка на вашия трактор с опции за подобрена проследяемост, производителност и безопасност на атрактивна фиксирана цена. Предложението ни е валидно до 31 май 2019 г., затова не отлагайте, а ни се обадете още днес и планирайте дата и час за преглед на вашия трактор.

Като собственик на John Deere, може да се възползвате и от нашите пакети “Всичко включено”, съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Така не само спестявате значителна сума, но получавате и първокласно обслужване, което всеки собственик на John Deere заслужава. Подробности и цени на различните пакети ще намерите тук.

ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА КОМБАЙНИ ОТ СЕРИИ W330/ W440; W; T И S

Цяла година работите с единствената крайна цел: жътвата. Тя е вашата награда. За един кратък период от време ще пожънете плодовете на своя труд. Времето, в което вашата производителност не бива да зависи от късмета. Времето, в което вашият комбайн трябва да работи добре на всяка цена. Можете да си гарантирате това с Expert Check. Насрочете дата за проверка на вашия комбайн възможно най-скоро след жътвата. Погрижете се всеки следващ работен ден да не отстъпва на предходния: побързайте и заявете сега Expert Check /експертна проверка/. Цената за проверка на един комбайн е 199 лв. без ДДС. Програмата е в сила до 31 януари 2019 г.

За повече подробности относно програмата Expert Check и пакетите "Всичко включено" се свържете с нас. 

Оценяващата комисия на международното изложение EIMA 2018, отличи KUHN с две награди за технически иновации за две технологии: SpeedServo -иновативен електродвигател, който увеличава с 25% ефективността на тороразпръскващите машини AXIS и функцията Smart Plowing /умна оран/, която автоматично позиционира на границите на полето плужните тела на плуг VARI MASTER L, използвайки GPSДвете важни награди за иновации са от голямо значение за KUHN, чиято цел е да бъде винаги близо до земеделците с иновативни решения, улесняващи управлението на машините и увеличаващи производителността и ефективността им. Тези иновации са резултат от многогодишния опит на KUHN натрупан през годините.

AXIS 

Новата торроразпръсквачка KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo променя изцяло представянето на електрически управляваните центробежни тороразпръсквачки. SpeedServo е иновативен електродвигател, контролиращ отварянето на дозиращото устройство. Това, което отличава SpeedServo е забележителната простота и впечатляващите предимства в сравнение с другите задвижващи системи използвани от производителите.  SpeedServo е до три пъти по-бърз от конвенционалните линейно задвижвани електродвигатели като това не влияе на прецизността на разпръскването. Тороразпръсквачката KUHN AXIS 40.2 H-EMC със SpeedServo увеличава ефективността на разпръскване с 25% в сравнение с традиционните тороразпръсквачки, поради бързото регулиране на дозата и дозиращата система. Благодарение на простотата, здравината и надеждността SpeedServo значително подобрява производителността, осигурявайки впечатляваща ефективност и по-малък разход на енергия. 

 

 

PlowVARI MASTER L On Land SMART PLOUGHING е иновативен плуг на KUHN, който благодарение на GPS позволява последователно проникване на телата в почвата при границите на полето. Това е истинска система за контрол на секциите, която ви позволява автоматично и индивидуално да вдигате всяко тяло, благодарение на изцяло интегрираната в плуга система. Вдигането се осъществява посредством GPS. Геолокацията на плуга позволява да се автоматизират входните и изходните точки на телата, извършвайки оран на постоянна дълбочина независимо от работните условия или формата на полето.

Жътвата на слънчоглед още не е приключила, но ние сме готови за следващия сезон! Подгответе се и вие с кампанията ни за ранна поръчка на комбайни John Deere, която вече е активна и предлага наистина специални условия за покупка на нова машина. За да се възползвате от предимствата на нашата кампания, заявете вашия нов комбайн до 21.12.2018 г. Така не само ще спестите значителна сума, но ще си гарантирате спокойствие през следващия жътвен сезон. Важно е да знаете, че освен специалните цени, които ви дава програмата ни за ранна поръчка, всички модели комбайни се предлагат с 5 години гаранция и възможност за John Deere финансиране с преференциални условия.

Ако сме предизвикали интереса ви посетете нашата страница тук, за да се запознаете от близо с характеристиките на всички наши модели комбайни и да изберете най-подходящия за вашето стопанство. Освен изчерпателна информация за всяка серия, ще намерите снимки и филмчета с машините в действие. Ако пък се затруднявате в избора, може да се доверите на нашите специалисти – те ще ви насочат към правилната машина, за да приберете догодина вашата реколта чисто и навреме.

Казано накратко – получавате нова машина с 5 години гаранция, възможност за John Deere финансиране и освен това спестявате.

Уважаеми клиенти,

Ние знаем, че за вас всяка минута е ценна и е важно машините ви да работят като часовници. За да ви улесним в поддръжката на вашите трактори John Deere, направихме различни пакети "All-in" /Всичко включено/, съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Лесно и удобно за вас, професионално изпълнено от нас. Получавате не само оригинални части и специализирано сервизно обслужване, но и спестявате значителна сума.

Разгледайте нашите предложения като натиснете върху името на съответния пакет и изберете най-подходящия за вас:

 1. Пакет "Сервизно обслужване на предно окачване" на трактори от серии:

 - 6030 (TLS) и 6М (IT4), произведени в Манхайм

 - 6030 Premium (TLS) и 6R (IT4), произведени в Манхайм

 - 7020, 7030 и 7R (IT4), произведени във Ватерло

 - 8020 и 8R (IT4), произведени във Ватерло  

2. Пакет "Сервизно обслужване на климатична система" на трактори от серии:

 - 6030, 6М и 6R (IT4), произведени в Манхайм

 - 8030, 8R и 9R (IT4), произведени във Ватерло

3. Пакет "Регулиране хлабината на клапаните на газо-разпределителен механизъм и смяна на демпфер колянов вал на 6-цилиндрови трактори" от серии:

 - 6030 Standard и Premium, произведени в Манхайм 

Всички описани по-горе пакети се предоставят единствено от Мегатрон - официален дистрибутор на John Deere за България. Всички сервизни дейности се извършват от сертифицираните ни сервизни специалисти, които познават подробно всяка машина John Deere и знаят кои компоненти изискват специално внимание.

Може да разчитате на нас!

В ерата на интернет революцията и интегрирането на редица интелигентни технологии в земеделските машини решихме да попитаме няколко клиента, ползващи нашата услуга JDLink, за впечатленията им. Решихме се на това, за да покажем, че българските земеделски производители са едни от най-напредничавите (и то не само в Европа) по отношение на използването на модерните функции на притежаваните от тях John Deere машини.

Системата JDLink на John Deere е безжична технология, която позволява всички машини в стопанството да се наблюдават дистанционно през интернет от офиса (на компютър, таблет или смартфон). Тя осигурява данни за местоположението на машината, прогреса на изпълнение на задачите, брой моточасове, разхода на гориво, времето през което машината е работила, настройки, производителност и дистанционна диагностика. С позволение на клиентите ни, можем проактивно да диагностицираме и оптимизираме машините, и да подпомагаме операторите при настройки на техниката. Информацията и функциите на JDLink са достъпни за клиентите ни чрез оперативния център MyJohnDeere.com или приложението за мобилни устройства JDLink.

БАТА Агро 2018 приключи, оставяйки след себе си четири дни изпълнени с много срещи, емоции, стиснати ръце, сключени сделки, споделени усмивки, нови контакти, нови приятели… За пореден път екипът на Мегатрон се потруди здраво за успешното представяне на компанията и резултатът е налице – щандът ни бе пълен с посетители през цялото време. Благодарим на всички които ни посетиха, а за тези от вас които не успяха разказваме накратко за нашето представяне.

Участието ни тази година е по-специално за нас, защото Мегатрон става на 20 години. Избрахме нова визия за щанда не само заради юбилея ни, но за да подслоним и другите доста впечатляващи годишнини на нашите чуждестранни партньори – 100 години трактори John Deere, 190 години от създаването на KUHN, 60 години от създаването на първия челен товарач Bobcat и 10 години партньорство между Мегатрон и Bobcat. Смятаме, че ни се получи доста добре, колкото и нескромно да звучи...

На 15 и 16 март 2018 г., в гр. Ловеч се състоя Пета национална среща на общинските предприятия и търговски дружества. Във форума участваха близо 100 управители, ръководители и представители, както и заместник-кметове и кметове на общини и общински съветници, а МЕГАТРОН ЕАД беше генерален спонсор на събитието.


Търговският директор на направление Строителна, индустриална и горска техника, Емил Трифонов изнесе интригуваща презентация на тема „Една машина, безброй възможности“ пред гостите на събитието. Той запозна участниците с новостите при самоходните и тракторни косачки John Deere, както и със супер-героят на Bobcat – мини верижен товарач MT55, който работи и в най-тесните пространства и може да се комбинира с над 20 прикачни устройства. Специално за общинските управители беше представена цялата продуктова гама прикачни устройства на Bobcat за озеленяване, парково строителство, пътни ремонти и пътна поддръжка.


Всички участници получиха брандирани фирмени подаръци и рекламни материали от Мегатрон. Благодарим на всички гости присъствали на събитието и с нетърпение очакваме новите ни срещи.

Основана през 1828 г. в Елзас, в сърцето на Европа, марката KUHN постепенно се превърна в еталон за производство на земеделска техника чрез активния и устойчив принос в земеделието,  с непрекъснато обновяващ се капацитет за иновации и модернизация на селскостопанския бизнес на всички континенти. 
Множество основни иновации са разработени в KUHN Group. Компанията се отличава с редица неповторими решения във всички дейности, които извършва; решения като например максимална възвръщаемост на вложените инвестиции в сено-производството, силажо-производството, почвообработката, растителната защита, поддръжката на зелени площи и специализирани машини за животновъдството. През годините компанията е регистрирала повече от 2000 международни патента за различни компоненти и технологии.
KUHN Group използва богатия си опит и е винаги готова за бъдещи предизвикателства. Фермерството и изискванията към производителите се променят ежеминутно; големината на фермите расте, пазарите се глобализират, изискванията на потребителите са по-високи и технологичното развитие е разнообразно (дигитализация, свързаност, интелигентно управление на данните…).

„Днес повече от всякога вярваме в бъдещето на земеделието и нашата индустрия. Нашият 190-годишен опит и отдадеността на екипа ни, комбинирани с дейността на нашата дистрибуторска мрежа, която ни осигурява близост до клиентите, ни дава сили да гледаме към бъдещето със страст и увереност“, сподели Тиери Крие, изпълнителен директор на компанията.

2018 е юбилейна година за Мегатрон - компанията отбелязва своята 20 годишнина, както и 100 години от производството на трактори с емблематичната марка John Deere.  От създаването си през 1998 г. Мегатрон е официален представител на John Deere за България, затова и честването на тези две знакови годишнини ще е съпроводено от редица кампании и събития.

Историята на първия John Deere трактор започва през далечната 1918 година. В добре запазените архиви на Deere е документирано създаването и производството на трактор наречен All-Wheel Drive. На 14 март същата година Deere & Company подписва чек за 2,5 млн. долара и придобива компанията Waterloo Gasoline Engine, навлизайки в бизнеса с производство на двигатели и трактори. Въпреки че марката John Deere е била изключително добре позната със своя качествен прикачен инвентар (плугове, брани, култиватори), придобиването на Waterloo Gasoline Engine променя завинаги бъдещето на компанията - само след година са продадени 5634 трактора. Пренаситения и спекулативен пазар на трактори по това време води до свръхпроизводство и много често до измами. В резултат на това през 1920 г. са създадени Небраска тестовете за трактори, които имат за цел да въведат стандарти за производителност в индустрията. Под номер 001 в тези тестове е записан трактор Waterloo Boy N, произведен от John Deere.

Разчитате на вашия трактор всяка секунда и така трябва. Сега с пакетните ни услуги FarmSight Service ще работите наистина без компромис. Постоянно инвестираме в технически обучения и най-нови технологии, за да ви подпомогнем по възможно най-ефективния начин. Нашите пакети с услуги FarmSight имат две основни цели: да увеличат полезното време за работа и да намалят производствените ви разходи. Ние знаем, че един час непланиран престой на вашия трактор, може да причини сериозни загуби, особено в периодите на пръскане и сеитба – все критични дейности, които трябва да бъдат свършени за кратък период от време. Знаем също, че горивото съставалява около 50% от експлоатационните разходи на машината. Всеки процент производителност води до значителни спестявания и по-висока печалба. Нашето решение за увеличаване ефективността на машината и намаляване на разходите ви са пакетите с услуги FarmSight, които може да закупите на атрактивни цени.

Убедете се сами  - отключете пълния потенциал на вашия John Deere трактор с услугите FarmSight Service.

Свържете се с нас и попитайте за пакетите ни с услуги за увеличаване на производителността. Изберете най-подходящия за вас и започнете да спестявате.

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от месец януари 2018 г. клиентите на Мегатрон могат да изберат да получават електронна фактура вместо хартиения вариант.

Това може да стане като заявите получаването на електронна фактура чрез попълване на декларация за отказ от хартиена фактура по приложен образец, която може да свалите от ТУК или от линка най-долу. За Ваше удобство, може да попълните нужните данни в предвидените полета директно на вашия компютър. Бланка на декларацията ще бъде изпращана и заедно с фактурите, издадени след 1.1.2018 г. Подаването на декларацията ще може да става във всяка база на Мегатрон в страната или чрез изпращане на попълнената декларация по e-mail на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Електронната фактура предлага предимства, които сигурно бихте оценили. От една страна, получаването ѝ е бързо, сигурно и защитава личните данни на получателя. От друга, дава възможност да допринесете за намаляване на изсичането на дървета за целите на производството на хартия и по този начин да подпомогнете екологичния баланс. Електронната фактура съответства напълно на ритъма на съвременното ежедневие - динамично, мобилно и интернет-базирано.

Електронната фактура е валиден, електронно подписан данъчен документ и е напълно идентична с хартиения носител. Издаването и изпращането ѝ се осъществява с помощта на професионалистите в тази сфера – Борика, чрез специализирания софтуер E-factura, който гарантира достоверността и не позволява манипулиране на съдържанието. Като канал за пренос на данните се използва SSL връзка между сървъра на Мегатрон и браузера на клиента, която гарантира защитеност на комуникацията.

Известието за електронна фактура се изпраща на посочен от клиента e-mail адрес или адреси. В текста на всяко получено по e-mail известие е посочен линк за достъп до индивидуален профил в системата, защитен с парола. След като влезе в системата, потребителят може да прегледа и съответно за придвижи плащане по фактурата, а Мегатрон получава потвърждение за получаването ѝ.

Допълнително удобство дава и възможността за плащане на задълженията по фактури през интернет. Това може да стане за клиенти, които използват електронно банкиране на банки-участници в платформата E-factura. 

Бланка на декларация за отказ от хартиена фактура - изтегли

Екипът на Мегатрон

Преди броени дни фирма Мегатрон ЕАД достави за свой редовен клиент поредната нова машина - харвестър John Deere 1170Е. Фирма Гораинвест АД не за първи път се доверява на професионалните и коректни услуги в лицето на Мегатрон ЕАД.

Това е втората нова машина за рязане, кастрене и разкрояване на дървета, която фирмата доставя на същия клиент, което от своя страна отговаря на въпроса за неговата удовлетвореност от работата и надеждността на горската техника на John Deere, както и за професионализма от страна на екипа и структурата на Мегатрон ЕАД .

Трактор 5R на John Deere е победител в категория компактни трактори в престижния конкурс Машина на годината 2018 (Machine of the year 2018), който се провежда традиционно по време на най-голямото изложение за земеделска техника – Агритехника.

Машина на годината е едно от ключовите събития от календара на Агритехника. Наградите се избират от журналисти от немските аграрни издания Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Land & Forst, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt, както и от международни такива. Журналистите избират своите любими машини измежду 14 категории – вариращи от комбайни до картофокомбайни и сеялки. Победителите във всяка категория бяха избрани и наградени на 14 ноември 2017 г.

 

View the embedded image gallery online at:
http://megatron.bg/index.php/novini#sigProGalleria9c46e5a957

Тази година Мегатрон отново ще вземе участие в най-голямото и престижно селскостопанско изложение Агритехника 2017, което се провежда в конгресния център в Хановер.  През 2015 година изложението събра над 450 000 посетители от 115 страни.   

Като национален дилър на John Deere за България, Мегатрон разполага с щанд в палата 13, който е част от изложбената площ на John Deere. Oт 12 до 18 ноември 2017 г.eкипът ни ще бъде на разположение на българските фермери, дошли да се запознаят от първа ръка с продуктовите обновления и новите технологии в земеделското машиностроене.

На таз годишното изложение Агритехника, John Deere бе отличена с 1 златен и 2 сребърни медала за иновации. 

Мегатрон ЕАД, със своя иновативно мислещ екип и съвременна политика на работа с потенциални клиенти, отново показа своите позитивни резултати. Предвид динамиката на развиващия се пазар и в отговор на нуждите на своите клиенти Мегатрон ЕАД работи в посока пълно, адекватно и най-вече коректно представяне на предлаганата техника. Вземайки под внимание спецификата на предлаганите машини и прикачения към тях инвентар, в рамките на изминалата  седмица /23 и 24 октомври/, продуктовия специалист направление „Горска техника“ и  управителя на фирма Еврострой Балчик ЕООД  -  Илия Върбанов посетиха демонстрация на рязане на твърда дървесина - бук. 

На 10 и 11 октомври 2017 екипът на Мегатрон посрещна в търговско-сервизния център в Стара Загора г-н Самюел Алън - Председател на борда на директорите  и главен изпълнителен директор на Deere & Company и неговия екип. Това е първото посещение на г-н Алън в България, на което бе придружен от г-н Джей. Б. Пен Главен икономически анализатор в Deere & Company, г-н Марк Вон Пенц – Президент на дивизията за земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Азия, Африка и глобалното развитие на направление „трактори“ в Deere & Company, г-н Кристоф Вигер – Вицепрезидент на отдел маркетинг и продажби на земеделска и градинска техника за Европа, ОНД, Северна Африка и Близкия изток в Deere & Company, г-н Чаба Лейко – управляващ директор в John Deere International GmbH, г-н Дирк Бернинг - Мениджър продажби земеделска техника John Deere International GmbH и г-ца Силвия Андрестериториален мениджър за България и Румъния.

В рамките на двудневния си престой представителите на John Deere проведоха интересна и ползотворна среща с екипа на Мегатрон. Гостите не спестиха похвалите си към усърдната работа на служителите на Мегатрон, довела до заслужената лидерската позиция, която компанията продължава да държи през последните години. Високо бяха оценени направените инвестиции в изграждането на модерни търговско-сервизни центрове, отговарящи на високите стандарти и изисквания на John Deere, допринесли за развитието компанията.  

За първи път Intelligent Boom Control (IBC), работеща с успех при големите транспортьори на John Deere, е вградена и в по-големите модели харвестър- 1270G. Уникалната система прави работата със стрелата много по-прецизна и лесна. IBC също така намалява броя на ръчно регулируемите параметри на стрелата и увеличава издръжливостта на структурите на рамото и хидравличните цилиндри. Тази хай тех система се предлага само и единствено от John Deere.

И тази година се забавлявахме заедно на Деня на бащата, който по традиция се провежда в Националния Военноисторически музей в София и се превръща в своеобразен празник както за децата, така и за техните родители. Имаше за всеки по нещо - различни кътове със забавления за всички възрасти, бяха изложени военни машини, бойна бронирана техника, хеликоптер Ми-24, самоходна минохвъргачка „Тунджа“ и ракетен комплекс 2К 52 Фрог „Луна-М“, които не могат да се видят всеки ден.

На таз годишното десето юбилейно издание на БАТА Агро, Мегатрон представи на българските фермери най-новите попълнения в продуктовото си портфолио. Сред тях бе впечатляващият нов модел трактор John Deere 8400R с максимална мощност от 450 кс., който заслужено бе в центъра на вниманието. Неговата световна премиера бе само преди два месеца на изложението Сима 2017 във Франция и сме радостни, че успяхме да го представим толкова скоро и на българските фермери.

Интересът на посетителите бе привлечен и от новия комбайн John Deere серия W, който изпъква с голяма си почистваща площ – цели 6,3 кв.м. Клиентите ни сами могат да се убедят в ефективността на почистващата система на предстоящите жътвени демонстрации организирани от Мегатрон.

Представихме разбира се и подобренията при навигационните решения на John Deere, а именно новата антена StarFire 6000, която е с точност на сигнала до 3 см. и повтаряемост на линиите до 9 месеца. Разликата между антените  StarFire 3000 и StarFire 6000, е че StarFire 3000 следи само един гео-стационарен спътник в даден момент, докато StarFire 6000 следи до три гео-стационарни спътника едновременно, откъдето идва и името тройна StarFire точност.  

Молийн, Илинойс (16 февруари, 2017) – Deere & Company отново се нарежда в топ 50 в класацията на престижното сп. Fortune за най-предпочитани компании в света (World's Top 50 Most Admired Companies).

Проучването разглежда ефективността на компаниите по девет критерия, които включват иновации, управление на служителите, използване на корпоративните активи, социална отговорност, качество на управление, финансова стабилност, стойност на дългосрочните инвестиции, качество на продуктите и услугите, както и конкурентоспособност в световен мащаб.  

„Класацията на сп. Fortune е доказателство, че 60,000-те хиляди служители на John Deere по целия свят остават фокусирани върху обслужването на нашите клиенти и живеят с основните ни ценности – почтеност, качество, ангажираност и иновация“, каза Самюел Алън, председател и главен изпълнителен директор в Deere.  

Fortune съобщава, че са разгледани повече от 1,500 компании, които отговарят на критериите за най-добра корпоративна репутация и попадат в списъка с най-предпочитаните. В топ 5 на най-предпочитаните компании се подреждат Apple, Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway и Walt Disney.

Deere & Company (www.JohnDeere.com) е световен лидер в предоставянето на високотехнологични продукти и услуги и е ангажирана с успеха на своите клиенти, чиято работа е свързана със земята – онези които обработват, жънат, преобразяват, обогатяват и градят, за да отговорят на нарастващите нужди от храна, гориво, домове и инфраструктура в световен мащаб.