• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1910G

1910G
 
bullet arrow Ненадминат за големи товари и трудни терени
bullet arrow Работи лесно по стръмни склонове
bullet arrow Изравнената кабина държи оператора в изправено положение
bullet arrow Бързи товарни цикли

НАЙ-МОЩНИЯТ

Най-мощният горски транспортьор, произвеждан някога. 1910G налага нови стандарт за превоз на големи товари в труден терен.

Гордее се с 200 kW и теглителна сила от 220kN, 1910G е естественият избор за тези, които работят на стръмни наклони и с големи трупи, с които ефективно се справя мощният CF8 Deere кран.  И разбира се видимостта, комфорта и сигурността са гарантирани от новата революционна система на John Deere за самонивелираща се кабина, следяща стрелата по време на работа.
 
Новата концепция - 360° видимост

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите товарни циклови времена в индустрията и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия.

Трансмисия с по-голяма теглителна сила

G-серията харвестъри са оборудвани с нова хидравлична помпа, осигуряваща по- голяма теглителна сила от 230кNm с две скорости на движение 0-7 км/ч и 0-21 км/ч.

CF8 товарен кран

Товарните кранове на John Deere са познати като най-добрите в индустрията. Комбинирани с новата TimberMaticTM F-16 контролна система и ефективна хидравлична система на транспортьора, стрелата предостався ненадмината продуктивност. С функцията за проследяване, кабината проследява движението на стрелата плавно, посволявайки максимална видимост на стрелата и грапата по време на товарене за максимален контрол и най-бързите циклови времена. 1910G е оборудван с CF8 стрела, характеризираща се с отлична повдигаща мощност и оптимална геометрия. Опция за обхват 10м с телескопично удължаване на стрелата.

Товарен отсег

G-серията е с нов товарен отсег с подобрен достъп за грапата, по-голяма устойчивост и бързи настройки за различните дължини трупи. Машините могат да бъдат оборудвани с разширения на товарния отсег за по-дълги трупи.
При по-тесния вариант сечението на площа на товарното пространство е 5,3 кв.м, а при по-широкия е 6,5 кв.м.

1910G може да бъде оборудван с VLS (Variable Load Space) опция, която позволява хидравлична промяна на размера на товарния отсег в ширина и височина за по-голяма гъвкавост при товарене и сортирсне на индустриални трупи или дърва за огрев. Опцията ALS (Active Load Space) позволява по-висока скорост на превоз с голям товар - активна демпферираща система редуцира износването на рамата, гумите и осите и разпределя акивно товара. Функцията за наклон на товарния отсег подпомага за по-бързите товарно-разтоварни дейности, а машината е добре балансирана по време на превоз.

Допълнителна информация

Товарен капацитет: 19000 kg
Обхват на стрелата: 7,2/8,5 m.
Мощност на двигателя: 200 kW при 1 600-1 900rpm
Въртящ момент: 1 315Nm при 1 200-1 400rpm
Горивен резервоар с вместимост от 184 литра и резервоар за DEF с вместимост от 13литра

БРОШУРА