• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1510G

1510G

bullet arrow Висока транспортна скорост
bullet arrow Продуктивност в кастренето и регенерационното изсичане
bullet arrow Въртяща се кабина с реглаж на наклона
bullet arrow PowerTech plus двигател 6068, Final Tier 4/Stage IV, 6 цилиндра, 6,8 литра с мощност от 164 кВт при 1600-1900 об/мин.

ПОПУЛЯРНИЯТ ИЗБОР

John Deere 1510G е сред най-популярните транспортьори в западна Европа, наследявайки легендарния 1410D и отличния 1510Е.
С предимствата от увеличената теглителна сила и мощност, 1510G комбинира всички предимства, които  можете да очаквате от един пазарен  лидер. Мощният и ефективен 1510G е също така плавен и лесен за управление, и разбира се с новата революционна кабина.

Новата концепция - 360° видимост, с въртене до 290° и накланяне до 10°

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите товарни циклови времена и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия.

Рама и тандемни оси

G и Е-серията транспортьори са оборудвани с нови тандмни оси/Балансирани високоякостни богита/ и рами, по-устойчиви от тези при D-серията. Проектирани са за да понасят големи натоварвания в тежък терен при дълги дистанции. Новите DuraxleTM тандемни оси за по-висока устойчивост и повече теглителна сила от тази при D-серията.

Duraxle имат няколко необорими предимства:

Увеличена теглителна сила

Увеличен просвет

Плавно преминаване през препятствия и наклони

Не само осите, но и V- образните носачи на рамата имат с 20% по-голяма устойчивост на динамично странично натоварване. Повече усилване и издържливост при компоненти като точката на съчленяване правят машината още по-устойчива и с по-голм сервизен интвервал, съответно и с по-голяма продуктивност.

CF7/CF7S товарен кран

Товарните кранове на John Deere са познати като най-добрите в индустрията. Комбинирани с новата TimberMaticTM F-16 контролна система и ефективна хидравлична система на транспортьора, стрелата предостався ненадмината продуктивност. С функцията за проследяване, кабината проследява движението на стрелата плавно, посволявайки максимална видимост на стрелата и грапата по време на товарене за максимален контрол и най-бързите циклови времена. 1510G е оборудван с CF7/CF7S стрела, характеризираща се с отлична повдигаща мощност и оптимална геометрия. Опция за обхват 7,2-10м с телескопично удължаване на стрелата.

Товарен отсег

G и Е-серията е с нов товарен отсег с подобрен достъп за грапата, по-голяма устойчивост и бързи настройки за различните дължини трупи. Машините могат да бъдат оборудвани с разширения на товарни отсег за по-дълги трупи.

По-голяма продуктивност чрез допълнителните системи:

- Интелигентно управление на крана- IBC 2.0 като опция
- Плавно управление на крана- SBC стандартна система
- По-големи интервали за обслужване на машината- основно на 1 500 и 3 000 работни часа, и междинно на 750 часа

Допълнителна информация

⦁ Товарен капацитет: 15 000 kg
⦁ Обхват на стрелата: 7,2/8,5/10 м
⦁ Мощност на двигателя: 164 kW
⦁ Теглителна сила: 185 kN
⦁ Горивен резервоар с вместимост от 167 литра и 13 литра DEF/Addblue

БРОШУРА