• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

1110G

1110G

bullet arrow Висока транспортна скорост

bullet arrow Продуктивност в кастренето и регенерационното изсичане

bullet arrow Въртяща се кабина с реглаж на наклона

bullet arrow PowerTech plus двигател 6068, Final Tier 4/Stage IV, 6 цилиндра, 6,8литра с мощност от 145 кВт при 1600-1900об/мин.

ЛЕГЕНДАТА ПРОДЪЛЖАВА 

Оригиналът 1110D е флагмана на горските транспортьори от 20 години насам, откогато стана световният първенец. Легендата продължава с новият 1110E IT4 и достига своя завършен вид с модела 1110G. Пъргавостта е неговата основна характеристика. 1110G е бърз и сръчен при работа в трудни условия. С товарно пространство от 5,5 м, значителна мощност и самонивелираща се въртяща кабина, машината се управлява лесно и върши работата бързо.

Новата концепция - 360° видимост, с въртене до 290°

Несравнимите в индустрията видимост и комфорт гарантират и несравнима производителност и безопасност при работа. Кабината е самонивелираща и с въртене, следящо стрелата по време на работа - това гарантира най-бързите товарни циклови времена и минимални грешки на оператора дори и в най-трудните условия.

Рама и тандемни оси

G и Е-серията транспортьори са оборудвани с нови тандмни оси и рами, по-устойчиви от тези при D-серията. Проектирани са за да понасят големи натоварвания в тежък терен при дълги дистанции. Не само осите, но и V- образните носачи на рамата имат с 20% по-голяма устойчивост на динамично странично натоварване. Повече усилване и издържливост при компоненти като точката на съчленяване правят машината още по-устойчива и с по-голм сервизен интвервал, съответно и с по-голяма продуктивност.

CF5 товарен кран

Товарните кранове на John Deere са познати като най-добрите в индустрията. Комбинирани с новата TimberMaticTM F-16 контролна система и ефективна хидравлична система на транспортьора, стрелата предостався ненадмината продуктивност. С функцията за проследяване, кабината проследява движението на стрелата плавно, посволявайки максимална видимост на стрелата и грапата по време на товарене за максимален контрол и най-бързите циклови времена. 1110G е оборудван с CF5 стрела, характеризираща се с отлична повдигаща мощност и оптимална геометрия. Опция за обхват 7,2- 10м с телескопично удължаване на стрелата.

Товарен отсег

G и Е -серията е с нов товарен отсег с подобрен достъп за грапата, по-голяма устойчивост и бързи настройки за различните дължини трупи. Машините могат да бъдат оборудвани с разширения на товарни отсег за по-дълги трупи.

По-голяма продуктивност чрез допълнителните системи:

- Интелигентно управление на крана- IBC 2.0 като опция
- Плавно управление на крана- SBC стандартна система
- По-големи интервали за обслужване на машината- основно на 1 500 и 3 000 работни часа, и междинно на 750 часа

Допълнителна информация

⦁ Товарен капацитет: 12000 kg
⦁ Обхват на стрелата: 7,2/8,5/10м
⦁ Мощност на двигателя: 145 kW
⦁ Теглителна сила: 160 kN
⦁ Горивен резервоар с вместимост от 167 литра и 13 литра DEF/Addblue

БРОШУРА