• JD gy 2c RGB v
  Земеделска и градинска техника
 • JD gy 2c RGB v
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • Selection square 01
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno

Отдадени на тези, които са свързани със земята

През последните 175 години, John Deere видя много промени в бизнеса си, в продуктите и сервиза си. Промяната винаги идва с нова възможност. И Deere са били винаги готови да ги посрещнат с желание. Все още, след всичко това, John Deere са все отдадени на тези, които са свързани със земята - фермери, строители и горски стопани. И Deere никога не предадоха идеалите на създателя си - честност, качество, отдаденост и иновации. Тези идеали определят начина на работа, качеството, което предлагат и  загрижеността, която проявяват за клиента, служителя и инвеститора.

Всички John Deere машини за горското стопанство ще намерите тук    JD gy 2c RGB h

 История на качество и иновации

JohnDeere

John Deere, Основател и президент

1837-1886

През 1837, John Deere, ковач и инвеститор, имал малко повече от ковачница, парче стомана и идея, която да помогне на фермерите, променяйки лицето земеделието за всички времена.

Научете повече за историята на John Deere и за компанията такава, каквато е днес 

В световен мащаб John Deere  е най-големият производител на техника за индустриален дърводобив и санитарна сеч. Машините, които сме свикнали да виждаме по научнопопулярните телевизионни канали, вече ще можем да видим и в България. В портфолиото си Мегатрон включва няколко гами продукти, като в Европа се предлагат  горски транспортьори с кранова уредба от  134 до 250 кс; харвестъри от 145 до 255 кс; влекачи (професионални горски трактори) с въжена линия или с грайфер от 150 до 185 кс; симулатори за обучение на оператори, както и режещи глави за вграждане във верижни/колесни багери, софтуер за мониторинг и управление на производителността. Мегатрон също така ще доставя и сертифицирани машини втора употреба, както и ще организира обучението и сертифицирането на оператори на изключително специализираната и трудна за управление техника.

ФЛАГМАНА НА ГОРСКИТЕ МАШИНИ

Всяка година John Deere инвестира значителни суми в развитието на своите продукти. С дългата си и успешна история, горските машини на John Deere представляват най-новата технология в индустрията. В допълнение на въртящата се кабина, една от най-новите иновации е TimberLink-системата за мониторинг на производителността на горската машина.

От голям интерес за Българския пазар ще бъдат адаптираните земеделски тракори Joh Deere специално за горски приложения. Мегатрон ще предлага пълно дооборудване на машините за специализирана употреба на реномирани марки горско оборудване за трактори – специализирани горски гуми с усилена структура и удължен живот на лидерите в бранша Nokian, защитни клетки и протекторни плочи за машината, специализирани горски вериги на австрийския производител Pewag, тракове на швейцарския производител Olofsfors, австрийски стоманени въжета и аксесоари за захващане Compact и Grizzly и други. Модификациите за тракторите с горско приложение са много – Мегатрон ще оборудва машините със словенски лебедки за извлачване на трупи Krpan; челни товарачи John Deere с грапи Binderberger; както и специализирани тракторни горски ремаркета с кранна установка и дробилки Binderberger и Farmi.