Печат на тази страница

ТРАКТОРНА КОСАЧКА НА ИЗКУШАВАЩА ЦЕНА - ДА ВЛЕЗЕ ПРОЛЕТТА!

Ако вече трескаво си търсите висококачествена тракторна косачка, попаднали сте на правилното място! Предлагаме ви един от нашите топ модели на изкушаваща цена само до 15 май 2020 г. И това не е всичко – може да се възползвате от безплатна доставка до посочен от вас адрес, а за пускането в експлоатация, ще се погрижи наш специалист, спазвайки изискванията на СЗО за предпазване от COVID-19. 

Запознайте се с John Deere, модел X146R:

  4-тактов двигател
 ♦ Мощност: 16.8 к.с.
 ♦ Хидростатична трансмисия
 ♦ Ширина на косене: 92 см.
 ♦ Вместимост на колектора за трева: 300 л.
 ♦ Активиране на косилния апарат: електрическо
 ♦ Редовна цена: 8438 лв. с ДДС
 ♦ Промо цена: 7599 лв. с ДДС

Модел X146R на John Deere е от гамата тракторни косачки със задно събиране на окосената трева. Комбинацията от надеждност, издръжливост и мощност са едни от най-важните характеристики, които проличават още в конструкцията - от роботизирано заварената стоманена рамка до чугунения преден мост. X146R е идеална за перфектно косене на малки и средни площи. Тя е лесна за управление, с удобно и ергономично място за оператора и висококачествени предни светлини.

Лесно е да я притежавате. Лесно е да я управлявате. Лесно e да я поддържате.

Знаете ли, че…

Вашата X146R лесно може да се превърне от косачка, в комунален трактор оборудван с роторна четка за почистване на алеи от нападали листа и сняг или с гребло, когато снегът е понатрупал. Може също да теглите ремарке, с което да транспортирате например вашите градински инструменти, както и всичко което ви е нужно. А на пролет може да закачите спредера и да наторите бързо и лесно вашата морава. Една машина – много приложения.

Разгледайте разнообразието от работни устройства, които може да поръчате допълнително:

Роторна четка

Rotorna chetka

Роторна четка 

Chetka

Гребло

Greblo

Ремарке

Remarke flowers

Спредер

Spreader 1 

За повече информация се свържете с нашия продуктов специалист на тел: 0885 839 703 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте видео:

Прочетена 1400 пъти

Медия