Печат на тази страница

JOHN DEERE ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

Знаем, че социалната изолация не е за всеки и е трудно да я приемем за наше ежедневие. Още по-трудно е, когато трябва да обясните на своите малки деца, че не може да излизат навън. Ако имате нужда от известно време, в което да свършите трупащите се домашни задължения или работите от вкъщи и трябва да отметнете куп задачи и имейли, или просто искате да се забавлявате с вашите деца, ето нашето предложение:

Решихме да разведрим дневния ритъм и да предоставим възможност на малките фермери и почитатели на John Deere да развихрят своето въображение и креативност. 

Предлагаме ви няколко подбрани страници с графични рисунки на машини John Deere, които вашите малчугани ще могат да оцветят, украсят и да им вдъхнат живот и артистичност.

Единственото, което е необходимо, е да натиснете/кликнете върху файловото изображение и да изтеглите файловете, които съдържат 13 страници с картинки - готови за оцветяване.

 Във вариант PDF може да разпечатате страниците и децата ви да оцветяват традиционно на хартиени листа: 

изтеглен файл

download 01

 

 

Във вариант JPG може да изтеглите страниците в RAR архивиран формат и децата ви да оцветяват всяка една картинка чрез стандартната програма 'Paint', с която разполага всеки компютър с операционна система Windows :)

 

John Deere Kids Colouring Page 07 01 01

 

 

Забавлявайте се и бъдете здрави! 

 

Прочетена 1501 пъти