• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА НА ТРАКТОРИ JOHN DEERE

Подготвихте ли вече вашите John Deere трактори за предстоящите кампании? Ако не сте, сега е момента да го направите с нашата специална услуга Експертна проверка (Expert Check) и свързаност за трактори от серии 6030/7030 PREMIUM, 4 и 6-цилиндровите модели от серии 6М и 6R, 7R и 8R. Поръчайте техническа проверка, извършвана точка по точка за вашия трактор, на изгодна фиксирана цена, за да увеличите полезното време за работа и намалите експлоатационните разходи на машина си.
Цената за услугата „Експертна проверка“ (Expert Check) на един трактор (от серии 6030/7030 PREMIUM 6М, 6R, 7R и 8R) е 99,99 лв. без ДДС. Сумата (99,99лв.) ще ви бъде възстановена, ако ни заявите да продължим с извършване на пълната услуга и препоръчаните ремонти (при заявка и подмяна на необходимите резервни части).
След като се запознаете с резултатите от техническата проверка, вие решавате каква дейност искате да извършим, за да бъде машината ви в отлична форма. Можете да се възползвате от нашите пакети "Всичко включено", съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Подробности и цени на различните пакети ще намерите ТУК.
По време на Експертната проверка може да се възползвате и от допълнителната ни услуга за свързаност на машините. Това означава, ако желаете, да монтираме телематично устройство (за серии 6030/7030 Premium, 6M и 6R) или да подновим активацията за свързаност за срок от 2 години (за серии 7R и 8R).
Програмата „Експертна проверка“ (Expert Check), както и посочените цени са валидни за дейности извършени до 31 май 2020 г., затова не губете време, а се обадете още сега на *5566 и планирайте дата и час за преглед на вашия трактор.

Всички описани по-горе услуги се предоставят само от оторизираните дилъри на John Deere и се извършват от сертифицирани сервизни специалисти на Мегатрон. Може да сте сигурни, че след извършване на Експертна проверка от нашия сервизен екип, тракторите ви ще работят безпроблемно при върхово натоварване.

Прочетена 535 пъти